Код: 6318466 Висоторіз Black & Decker PS7525

  • Артикул: PS7525
  • Тип: Висоторіз
  • Потужність: 800 Вт
  • Довжина шини: 25 см
  • Швидкість обертання ланцюга: 11.5 м/сек
  • Тип живлення: Електричний

Гарантія: 2 роки

Black+Decker PS7525 - висоторіз електричний для обрізки садових дерев.

Інструмент полегшує життя садівнику та будь-якій людині, якій набридло кожен раз при необхідності видалити зайву гілку десь на самій кроні дерева, діставати драбину та лізти з ножівкою.

Завдяки довгій штанзі та з огляду на ваш зріст, у більшості випадків можна дістатися до будь-якої точки фруктових дерев або ж інших видів рослин. Сама конструкція цього інструменту представляє електропилку звичайну, але під'єднану через штангу, що розкладається, при цьому легка вага не грузить руки, що робить доступною роботу для літніх людей і жінок.

Особливості
Електромотор на 800 Вт забезпечує швидкість обертання ланцюга на 11.5 метрів на секунду. Ширина шини 25 см, а значить сміливо можна працювати по сучкам і гілкам товщиною в 15-20 см. Робоча головка може повертатися, це потрібно для налаштування кута, коли певна гілка знаходиться не в комфортному положенні до шини з ріжучим ланцюгом.

Змазування автоматичне, подача оливи з вбудованого бачка на 60 мл, забезпечує довгу роботу. Висоту можна регулювати, розтягуючи та складаючи телескопічну штангу. Присутнє гальмо ланцюга. 

Тип

Висоторіз

Потужність, Вт

800

Довжина шини

25 см

Двигун

Щітковий

Особливості

Поворотна задня ручка

Тип живлення

Електричний

Вага, кг

3.8