Код: 6602892 Витяжка Eleyus Breeze 470 50 IS

  • Артикул: 4820212115462
  • Тип витяжки: телескопічна
  • Тип монтажу: У кухонну шафу
  • Продуктивність: 470 куб.м/год
  • Розмір (ШхВхГ): 49.6 х 27.8 х 27.6-45 см

Гарантія: 5 років

ELEYUS BREEZE 470 50 IS - це телескопічна витяжка від ТМ ELEYUS, одна з новинок 2020 року. Ця витяжка є інженерно-конструкторським рішенням, яке дозволило досягти оптимальних показників продуктивності без підвищення споживаної потужності пристрою і, відповідно, без подорожчання товару. Завдяки власним дослідженням і розробкам були змінені конструкції корпусу турбіни та крильчатки. Нова конструкція лопатей і профілю корпусу дозволила збільшити продуктивність пристрою, не змінюючи споживану потужність двигуна. Крім того, торгова марка почала використовувати електродвигуни зі споживаною потужністю 110 Вт, що мають значно вищий ККД (який покращився до 20% додатково). Усі ці нововведення дозволили отримати нову кухонну витяжку продуктивністю 470 м³/год без істотних конструктивних змін і збільшення споживаної потужності приладу.

Витяжка обладнана лампою розжарювання потужністю 25 Вт. Механічне клавішне управління витяжкою є простим, зручним і надійним. На корпусі розташовані дві клавіші - перемикач швидкостей (2 швидкості) та клавіша ввімкнення/вимкнення світла.

Корпус витяжки ELEYUS BREEZE 470 50 IS є класичним для телескопічних витяжок ТМ ELEYUS, його висота становить 138 мм, що дозволяє легко вбудувати її в стандартний модуль для вбудованої техніки. Витяжка представлена ​​в розмірі 60 см. Сучасний і надійний висувний механізм прикрасить кухню будь-якого стилю і дизайну, а висувна телескопічна панель забезпечить додаткове втягування. У своїй продукції ми застосовуємо високотехнологічні телескопічні напрямні нового покоління, відмітними рисами яких є нульове потрапляння жиру та легкий хід панелі. Як і на всю продукцію ТМ ELEYUS, на кухонну витяжку ELEYUS BREEZE 470 50 IS діє гарантія 5 років. 

Тип витяжки

Телескопічна

Тип монтажу

У кухонну шафу

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Кнопкові

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

А

Основні характеристики
Режим роботи

Рециркуляція

Відведення повітря

Продуктивність, куб.м/год

470

Кількість двигунів

1

Потужність двигунів, Вт

135

Кількість швидкостей

2

Тип фільтра

Грубої очистки (жировий) - металевий

Тип освітлення

Галогенне

Кількість ламп

1

Загальна потужність освітлення, Вт

25

Рівень шуму, дБ

59

Фізичні характеристики
Діаметр повітропроводу, см

12

Розміри (Ш х В х Г), см

49.6 х 27.8 х 27.6-45

Основний колір

Нержавіюча сталь