Код: 6534175 Витяжка Eleyus INTO 960 52 WH

  • Артикул: 4820212114632
  • Тип витяжки: Вбудована
  • Тип монтажу: У кухонну шафу
  • Продуктивність: 960 куб.м/год
  • Розмір (ШхВхГ): 52 х 15.5 х 27 см

Гарантія: 5 років

Стильна та функціональна кухонна витяжка ELEYUS Into 960 від українського бренду ELEYUS ефективно очистить повітря у вашій кухні, щоб вам дихалося на повні груди. Для створення повновбудовуваної кухонної витяжки ELEYUS Into 960 ми вибрали найкращі матеріали та технології і об'єднали їх з досконалим дизайнерським рішенням, щоб ви змогли в повній мірі насолодитися новітньою побутовою технікою національного виробництва. Ця витяжка ідеально доповнить будь-який інтер'єр і органічно віллється навіть у діаметрально протилежні стилі, адже видима частина витяжки повністю монтується в спеціально створений для цього портал, який є частиною інтер'єру.

Витяжка ELEYUS Into 960 має продуктивність турбіни 960 м³/год, що дозволить швидко і ефективно очистити приміщення кухні від пари, запаху та диму. Якщо у вашій кухні складне під'єднання до вентиляційної шахти або шахта взагалі відсутня - режим рециркуляції, який доступний витяжці ELEYUS Into 960, прекрасно впорається з очищенням повітря без необхідності його відводу назовні. Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW-E14 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення. Витяжка обладнана двома галогенними лампами, які відрізняються своєю довговічністю і приємним світлом. Прилад ефективно і м'яко освітить вашу кухню і подарує безліч затишних вечорів у колі рідних. Кухонна витяжка ELEYUS Into 700 покрита високоякісною порошковою фарбою, яка захищає метал від корозії і надає йому привабливого зовнішнього вигляду. Механічне управління витяжки ELEYUS Into 960 є простим у використанні та надійним, тому прослужить вам багато років, як і сама витяжка.

Важливим досягненням на сучасному ринку вбудованої техніки є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 5-річну гарантію на всю продукцію, яка підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України. 

Тип витяжки

Вбудована

Тип монтажу

У кухонну шафу

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Кнопкові

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

E

Основні характеристики
Режим роботи

Рециркуляція

Відведення повітря

Продуктивність, куб.м/год

960

Кількість двигунів

1

Потужність двигунів, Вт

270

Кількість швидкостей

3

Тип фільтра

Грубої очистки (жировий) - металевий

Тип освітлення

Галогенне

Кількість ламп

2

Загальна потужність освітлення, Вт

35

Рівень шуму, дБ

69,5

Фізичні характеристики
Діаметр повітропроводу, см

15

Розміри (Ш х В х Г), см

52 х 15.5 х 27

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

58.5 х 33.5 х 38

Вага, кг

11

Вага в упаковці, кг

13