Код: 6349350 Витяжка Eleyus Modul 700 LED SMD 52 IS

  • Артикул: 4823059834763
  • Тип витяжки: Вбудована
  • Тип монтажу: В кухонну шафу
  • Продуктивність: 700 куб.м/год
  • Розмір (ШхВхГ): 52 х 18.5 х 28 см

Гарантія: 5 років

Команда ТМ ELEYUS працює не тільки над тим, щоб створити високоякісний продукт з відмінним зовнішнім виглядом, але і для того, щоб кожен покупець знайшов те, що задовольнить саме його бажання і потреби. Пропонуємо Вашій увазі кухонну витяжку вбудованого типу Modul 700 LED SMD 52 IS, яка не тільки бездоганно виконає свої функції і в лічені миті очистить повітря, а й не обмежить вас у виборі стилю Вашої кухні. Ця витяжка ідеально доповнить будь-який інтер'єр і органічно впишеться навіть у діаметрально протилежні стилі, адже видима частина витяжки повністю монтується в спеціально створений для цього портал, є частиною інтер'єру. Доступною для очей є лише панель управління відкритого острівного типу, що робить управління витяжкою зручним і комфортним.

Кухонна витяжка Modul 700 LED SMD 52 IS від ТМ ELEYUS має істотну перевагу над іншими витяжками цього ж типу - висота її вбудованої частини становить лише 138 мм, що дозволить із легкістю вбудувати її в елемент інтер'єру, виготовлений за власним бажанням.

Як і всі кухонні витяжки ТМ ELEYUS, витяжка Modul 700 LED SMD 52 IS має відмінні технічні характеристики. Продуктивність витяжки становить 700 м³/год, що дозволить їй із легкістю очистити повітря від запаху, диму і пари на кухні з будь-якою площею, а режим рециркуляції назавжди вирішить проблему приміщень з ускладненим під'єднанням до вентиляційної шахти. Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW - E14 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення.

Витяжка обладнана двома світлодіодними лампами, які мають тривалий термін роботи (більше 25 000 годин) і споживають мало енергії. Світлоелементи класу SMD виробляють природне м'яке світло, що є найбільш сприятливим для організму і забезпечують мінімальне навантаження на зір. Крім того, лампи відносяться до поширеної контактної групи GU10, що дозволяє при необхідності придбати лампу в будь-якому магазині освітлювальної техніки і з легкістю її замінити. Зручне і надійне механічне керування витяжки дозволить із легкістю користуватися нею протягом довгих років, а наявність 5-ти швидкостей дозволить вибрати потрібну залежно від Ваших потреб. Витяжка виконана з високоякісної нержавіючої сталі, основними перевагами якої є довговічність і стійкість до зовнішніх впливів.

Команда торгової марки «Eleyus» впевнена в якості своєї продукції, тому на відміну від інших торгових марок надає гарантію 3 роки на всі кухонні витяжки, у тому числі і витяжку Modul 700 LED SMD 52 IS. Гарантія підкріплена широкою мережею сервісних центрів на території всієї України, що робить обслуговування особливо зручним і комфортним. 

Тип витяжки

Вбудована

Тип монтажу

У кухонну шафу

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Кнопкові

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

B

Основні характеристики
Режим роботи

Рециркуляція

Відведення повітря

Продуктивність, куб.м/год

700

Тип двигуна

Турбіна

Кількість двигунів

1

Потужність двигунів, Вт

150

Кількість швидкостей

3

Тип фільтра

Грубої очистки (жировий) - металевий

Тип освітлення

Світлодіодне

Кількість ламп

2

Загальна потужність освітлення, Вт

3

Рівень шуму, дБ

56,2

Інші особливості

Площа кухні: 18 м²

Фізичні характеристики
Діаметр повітропроводу, см

12 / 15

Розміри (Ш х В х Г), см

52 х 18.5 х 28

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

58.5 x 38 x 33.5

Вага, кг

4.2

Вага в упаковці, кг

5.8

Основний колір

Нержавіюча сталь