Код: 6311537 Витяжка Pyramida TL 50 (1100) WH

  • Артикул: 4260349575553
  • Тип витяжки: Телескопічна
  • Тип монтажу: В кухонну шафу
  • Продуктивність 1100 куб.м/год
  • Розмір (ШхВхГ): 50 х 27 х 45.5 см

Гарантія: 3 роки

Ключові особливості витяжок серії TL 1100 - це висока продуктивність, 3-швидкісне керування, галогенне освітлення і можливість встановлення вугільних фільтрів. Високу продуктивність (1100 м³/год) забезпечує потужний 200-ватний мотор і збільшений діаметр повітропроводу (150 мм). Перемикання швидкостей з 1 по 3 проводиться за допомогою клавіш, які розташовані праворуч і ліворуч від висувного фільтра. Ручка на висувному фільтрі відрізняється по дизайну від інших моделей серії TL - вона напівкругла. Для роботи витяжки в режимі рециркуляції передбачене встановлення вугільних фільтрів.

Витяжка TL (1100) чудово очищує повітря на кухні. Три швидкості очищення, зручне керування і універсальність монтажу роблять цю модель однією з кращих в своєму сегменті.

Більше простору на кухні
Чистота і свіжість повітря на кухні - справа всього декількох хвилин, якщо на вашій кухні працює телескопічна витяжка TL (1100). Встановіть її в підвісну шафу і в ньому залишиться достатньо місця для ароматних спецій або інших корисних дрібниць. Видимою залишається тільки передня планка, тому витяжка відмінно підійде для кухні, виконаної в будь-якому дизайні інтер'єру.

Яскраве освітлення - це дуже комфортно
Коли за вікном вже стемніло, не обов'язково включати верхнє світло на кухні, щоб розглянути все, що потрібно. Галогенне освітлення відрізняється підвищеною яскравістю (у порівнянні зі звичайними лампами розжарювання) і надає кухні ще більше затишку.

Чисте і свіже повітря на кухні
Телескопічна витяжка TL (1100) - це свіжість без компромісів. Вибирайте один з трьох режимів роботи і витяжка швидко очистить повітря від зайвих ароматів. Висока продуктивність моделі поєднується з низьким рівнем шуму - звук працюючої витяжки цілком можна порівняти з неголосною розмовою двох людей, що знаходяться в декількох метрах від вас.

Зручне встановлення
Режим відведення або рециркуляція? Більше не потрібно вибирати - витяжка TL (1100) однаково добре працює в кожному з цих режимів. Коли на кухні є вентиляційний канал, під'єднайте цю модель в режимі відведення. Якщо ж потрібно обійтися без вентиляції, вибирайте рециркуляцию - в цьому випадку витяжка очистить повітря на кухні за допомогою компактних вугільних фільтрів.

 

Тип витяжки

Телескопічна

Тип монтажу

У кухонну шафу

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Кнопкові

Дисплей

Немає

Основні характеристики
Режим роботи

Рециркуляція

Відведення повітря

Продуктивність, куб.м/год

1100

Кількість двигунів

1

Потужність двигунів, Вт

200

Кількість швидкостей

3

Тип фільтра

Грубої очистки (жировий) - металевий

Тип освітлення

Галогенне

Кількість ламп

2

Загальна потужність освітлення, Вт

25

Рівень шуму, дБ

58

Фізичні характеристики
Діаметр повітропроводу, см

15

Розміри (Ш х В х Г), см

50 х 27 х 45.5

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

58.9 x 36.7 х 32.6

Вага, кг

8.4

Вага в упаковці, кг

9

Основний колір

Білий