Код: 6118408 Йогуртниця Ariete 621

  • Артикул: 00C062110AR0
  • Тип керування: Механічне
  • Потужність: 15 Вт
  • Кількість стаканчиків: 1 шт

Гарантія: 12 місяців

Сучасній людині, що піклується про своє здоров'я, абсолютно необхідно мати якісну йогуртницю. Йогуртниця Ariete 621 послужить вам у цьому хорошу службу.

Шанувальникам здорового харчування
Очевидний плюс цього приладу - велика ємність баночки (1000 г). Літровий об'єм дозволить запастися домашньою кисломолочною продукцією. З цієї йогуртницею Ви завжди зможете побалувати себе та своїх домашніх свіжою "кисломолочкою" без шкідливих барвників, консервантів і ароматизаторів. Утім, надовго на кухні продукт не затримається, хоча б через свої приголомшливі смакові якості. Зробити серйозний крок на шляху до здорового харчування не складно, залишилося лише купити йогуртницю Ariete 621.

Багатофункціональність
Йогуртниця Ariete 621 потужністю 15 Вт не обмежує Вашу фантазію. Вона дає можливість виготовити не лише йогурт, але і кефір, ряжанку, сир, сметану. Крем і суфле виходять просто дивовижними.

Лаконічний дизайн і компактність
Завдяки своїм скромним габаритам йогуртниця не займе багато місця на кухні. Вам не доведеться ламати голову, де зберігати цей прилад. Мінімалістичний дизайн дозволяє їй вписатися в інтер'єр будь-якої кухні.
 

Тип керування

Механічне

Дисплей

Немає

Потужність, Вт

15

Кількість стаканчиків, шт

1

Загальний об'єм, мл

1000

Об'єм стаканчика, мл

1000

Час готування йогурта

12 годин

Особливості

Легко розбирається і миється

Фізичні параметри
Матеріал стаканчиків

Пластик

Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

19.1 х 17 х 17

Вага, кг

1.7

Колір

Білий