Код: 6395538 Зарядний пристрій Duracell CEF27+ 2AA1300 + 2AAА750

  • Артикул: 5007500
  • Розмір акумулятора: AAA, AA
  • Тип акумулятора: Ni-MH
  • Максимальна кількість акумуляторів, що одночасно заряджаються: 4 шт

Гарантія: 14 днів

Duracell CEF27 - універсальна і легка у використанні зарядний пристрій від виробника Duracell. Воно дозволить заряджати акумулятори типу АА і ААА. Завдяки високому зарядного струму ви зможете зарядити акумулятори за досить короткий проміжок часу. Duracell CEF27 підтримує зарядку NiMH акумуляторів.

Світлодіодна індикація процесу зарядки зробить підзарядки акумуляторів більш наочним. Пристрій оснащений функцією автоматичного вибору струму заряду, щоб оптимально зарядити акумулятор певної ємності. Також Duracell CEF27 оснащено захистом від переполюсування, щоб захистити акумулятори від пошкодження і гарантувати чудову їх працездатність.

В комплекті: зарядний пристрій, 2 акумулятори АА 1300 мАч, 2 акумулятори ААА 750 мАч.

Зарядний пристрій Duracell Hi-Speed готовий за 45 хвилин (приблизно 85% від повної зарядки при використанні нікель-металогідрідних акумуляторів Duracell AA 1 300 mAh та приблизно 75% від повної зарядки при використанні нікель-металогідрідних акумуляторів Duracell AAА 750 mAh).Коли ви завжди в русі, у вас немає часу на те, щоб довго заряджати акумулятор.

Незалежно від того, чи хочете ви розважити своїх дітей за допомогою повністю зарядженого контролера відеоігор, або робити нескінченні знімки вашого захоплюючого життя - вам потрібні акумулятори, на які можна покластися де завгодно.

Зарядний пристрій Duracell Hi - Speed це ваше швидке та портативне рішення, за допомогою якого ви будете в русі, не зупиняючись, щоб зарядити акумулятори.

Завдяки 9 функціям безпеки вам не доведеться турбуватися про безпеку; коли акумулятори повністю заряджені, зарядний пристрій автоматично вимкнеться, щоб уникнути перегріву.

На зарядний пристрій надається 10-річна гарантія, тож ви можете щодня насолоджуватися тривалим терміном служби продуктів Duracell. Живіть швидко, і нехай ваші акумулятори супроводжують вас, де б ви не були.
 

Типорозмір акумуляторів

АА

ААА

Тип акумулятора

NiMH

Час зарядки

45 хвилин

Підбір за параметрами
Категорії