Код: 6460395 Жорсткий диск Western Digital Purple 12TB (WD121PURZ) 5400rpm, 256MB

  • Артикул: WD121PURZ
  • Об'єм: 12 ТБ
  • Буфер: 256 МБ
  • Форм-фактор: 3.5"
  • Інтерфейс: SATA III

Гарантія: 3 роки

Накопичувачі WD Purple призначені для цілодобової роботи при підвищених температурах у системах безпеки і спостереження. Вони забезпечують надійний та якісний запис і відтворення відео завжди, коли це необхідно. WD Purple 12TB створений із підтримкою Deep Learning для мережевих відеореєстраторів із підтримкою ІІ.

Безпроблемна інтеграція
Завдяки підтримці широкого спектру кращих в індустрії кейсів і чіпсетів, ви без проблем підберете конфігурацію, яка підходить саме вам.

Менше - краще
Низький рівень споживання енергії - це необхідний параметр для накопичувача, який працює 24/7 у режимі спостереження. Технологія IntelliSeek дозволяє накопичувачу вирахувати оптимальну швидкість роботи для зменшення енергоспоживання, шуму і вібрацій.

Створені для спостереження
Накопичувачі WD Purple сумісні з безліччю систем лідерів спостереження і безпеки. Вони підтримують роботу як з аналоговими, так і з мережевими відеореєстраторами. Кожен диск WD Purple оптимізований для підтримки до 64 камер. Диски WD Purple забезпечують надійну роботу у великомасштабних системах спостереження в суворих умовах.

Технологія AllFrame
Технологія AllFrame покращує потоки ATA, щоб зменшити втрати кадрів, поліпшити загальну якість відтворення відео і збільшити кількість відсіків для жорстких дисків, що підтримуються у NVR. 

Основні характеристики
Форм-фактор

3.5"

Об'єм пам'яті

12 ТБ

Інтерфейс

SATAIII

Параметри продуктивності
Швидкість обертання шпинделя

5400 об/хв

Буфер

256 МБ

Середнє енергоспоживання (Вт)
Читання або запис

6,6

Холостий хід

5,6

Очікування або сон

0,6

Інші характеристики
Час напрацювання на відмову

300000 циклів

Робоча температура

0 ~ 65 °C

Розміри

147 x 101.6 x 26.1 мм

Вага

0.66