Код: 6511306 Жорсткий диск Western Digital Purple 8TB (WD82PURZ) 7200rpm, 256MB

  • Артикул: WD82PURZ
  • Об'єм: 8 ТБ
  • Буфер: 256 МБ
  • Форм-фактор: 3.5"
  • Інтерфейс: SATA III

Гарантія: 3 роки

Накопичувачі WD Purple призначені для цілодобової роботи при підвищених температурах у системах безпеки та спостереження. Вони забезпечують надійний і якісний запис і відтворення відео завжди, коли це необхідно.

Пристрої DVR
Накопичувачі WD Purple для відеоспостереження створені для цілодобової роботи в системах безпеки з камерами високої чіткості. Лінійка накопичувачів WD Purple містить жорсткі диски для будь-яких систем спостереження, так як вони можуть працювати в системах як із цифровими мережевими, так і з аналоговими відеореєстраторами.

Технологія AllFrame
У жорстких дисках WD Purple для систем спостереження застосовується технологія AllFrame, що працює з набором команд обробки потокових даних протоколу АТА з метою зменшити втрати кадрів, поліпшити відтворення і збільшити число підтримуваних дискових відсіків.

Додаткові можливості
З появою накопичувачів WD Purple продукти сімейства жорстких дисків WD для відеоспостереження стали підтримувати СГД з великою кількістю відсіків (кількість підтримуваних камер високої чіткості - 32) додалася апаратна система компенсації вібрації, збільшилось робоче навантаження. 

Основні характеристики
Форм-фактор

3.5"

Об'єм пам'яті

8 ТБ

Інтерфейс

SATAIII

Параметри продуктивності
Швидкість обертання шпинделя

7200 об/хв

Буфер

256 МБ

Середнє енергоспоживання (Вт)
Читання або запис

8,6

Холостий хід

7,4

Очікування або сон

0,4

Інші характеристики
Час напрацювання на відмову

1.5 млн годин

Робоча температура

0 ~ 65 °C

Рівень шуму

20

Розміри

147 x 101.6 x 26.1

Вага

715 г