Код: 6741356 Зубна електрощітка Philips HX3671/11 Gemini 3100 Rose

  • Артикул: HX3671/11
  • Технологія чищення: Ультразвукова
  • Кількість рухів на хвилину: 31000
  • Кількість режимів: 1
  • Кількість насадок: 1

Гарантія: 2 роки

Удосконалена звукова технологія
Потужні вібрації щетинок запускають мікропухирці глибоко між зубами та вздовж лінії ясен для освіжаючого відчуття. Ви отримаєте два місяці чистки вручну всього за 2 хвилин. 31000 рухів щітки на хвилину обережно чистять зуби, руйнують наліт і видаляють його для виняткової щоденної чистоти.

Видаляє наліт втричі краще
Клінічно доведено, що електрична зубна щітка Sonicare з удосконаленою звуковою технологією видаляє в три рази більше нальоту порівняно зі звичайною зубною щіткою. Вона видаляє наліт із зубів і вздовж лінії ясен, при цьому захищає ваші ясна.

Захищає ваші ясна
Вбудований датчик тиску автоматично визначає ваш натиск, попереджає вас і автоматично зменшує вібрацію зубної щітки для захисту ясен. Зубна щітка буде подавати пульсуючий звук як нагадування для полегшення тиску.

SmartTimer і QuadPacer
2-хвилинний SmarTimer і 30-секундний QuadPacer сприяють очищенню всіх ділянок рота протягом рекомендованого періоду часу для повноцінного чищення.

Створено для вас
Тонкий, легкий і ергономічний дизайн дозволяє легко тримати та використовувати зубну щітку для вражаючої чистки без зусиль.

Нагадування про заміну BrushSync
Згодом усі насадки для щітки зношуються, тому ви захочете стежити за своєю насадкою для забезпечення чудової чистки. Технологія BrushSync відстежує тривалість використання насадки для щітки й інтенсивність чистки. Нагадування про заміну BrushSync на ручці та короткий звуковий сигнал попереджає про необхідність заміни.

Легкий старт
Проста стартова програма дає можливість поступово й обережно нарощувати інтенсивність чистки протягом перших 14 раз використання нової зубної щітки.

Тривалий ресурс батареї
Ресурс батареї становить 14 днів, тому повторна зарядка не потрібна довгий час.

Прощай, адаптер. Привіт, USB
Адаптери живлення можуть здаватися невеликими, але в сукупності їх пластмаса дуже негативно впливає на навколишнє середовище. Перейшовши на зарядний пристрій USB лише для Philips Sonicare серії 1000-4000, можна використовувати на 189 210 кг менше пластмаси щороку. Сильно, чи не так? 

Тип

Зубна щітка

Призначення

Для дорослих

Технологія чищення

Ультразвукова

Кількість рухів в хвилину

31000

Кількість режимів

1

Режими чищення

Для щоденної ретельної чистки

Кількість насадок

1

Насадки

1 стандартна насадка C1 ProResults

Таймер

Є

Особливості

Функції Quadpacer і SmarTimer

Ергономічний дизайн

Нагадування про заміну BrushSync

Функція Quadpacer - для ретельного очищення кожної ділянки порожнини рота

SmarTimer - забезпечує дотримання рекомендованого стоматологами часу чистки

Живлення

Від акумулятора

Вага, г

214

Колір

Рожевий