Код: 6677856 Звукова карта Sennheiser GSX 300 Snow Edition

  • Артикул: 1000307
  • Тип: Звукова карта

Гарантія: 2 роки

Модель GSX 300 призначена, у першу чергу, для сучасного геймера, який надає перевагу чути гру не такою, якою її здатна відтворювати вбудована саунд-карта його ігрового компа, а з належною якістю і деталізацією, тобто саме такою, якою її задумали розробники. Зовнішня звукова карта GSX 300 і програмний комплекс EPOS Gaming Suite в поєднанні з відповідного рівня ігровою гарнітурою гарантовано забезпечують найвищу якість цифрової обробки аудіосигналу та настроюється 7.1-канальний звук.

Одна маленька звукова карта для компа - і гігантський стрибок в якості звучання будь-якої гри.

Epos/Sennheiser GSX 300 Snow Edition орієнтована на досвідченого геймера, у якого вже є або планується найближчим часом хороша ігрова гарнітура (або навушники), і до неї тепер потрібна якісна та надійна звукова карта, що дозволяє в повній мірі реалізувати весь аудіопотенціал як гарнітури, так і будь-якої ігрової програми.

GSX 300 як ключовий сполучний аудіоелемент між комп'ютером і ігровою гарнітурою гарантовано відтворює високоякісний звук і в стереорежимі, і в розширеному режимі об'ємного звучання 7.1. Адже, як прекрасно знає кожен геймер, справжній профі або просто любитель, у сучасних іграх лише якісний звук може забезпечити необхідний рівень реалістичності та допомагає своєчасно і ефективно реагувати на стрімко мінливу обстановку.

Тому регулюючи за допомогою своєї нової GSX 300 глибину звукової сцени, ви завжди зможете домогтися повнішої передачі фізичних просторів у ході гри та правильного позиціонування віртуальних джерел звуку в ігровому середовищі, а також з потрібною точністю сфокусувати звучання ігрового світу.

Основні переваги моделі Epos/Sennheiser GSX 300 Snow Edition:

  • звук з високою роздільною здатністю в стереофонічному режимі;
  • вдосконалена система управління;
  • настроюється смарт-кнопка швидкого перемикання режимів відтворення;
  • програмний комплекс EPOS Gaming Suite забезпечує високоякісний і настроююваний 7.1-канальний звук.

Особливості моделі Epos/Sennheiser GSX 300 Snow Edition
Зовнішня звукова карта, яка відтворює аудіо високої роздільної здатності в стереофонічному режимі. Піднімаємо якість звуку в грі до 24 біт/96 кГц у режимі стерео або до 16 біт/48 кГц у режимі об'ємного звучання 7.1.

Автосинхронізація з операційною системою Windows® 10
Модель GSX 300 Snow Edition автоматично визначається Windows®, тому рівень гучності звуку в грі подивитися або налаштувати можна в будь-який момент.

Смарткнопка швидких налаштувань
З її допомогою перемикання між режимами стерео й об'ємного відтворення, а також між різними аудіопрофілями виконуються в буквальному сенсі в один дотик.

Лаконічний, але стильний дизайн
GSX 300 Snow Edition у будь-якій обстановці (і в будь-якому інтер'єрі) виглядає в достатній мірі технологічно та привабливо та разом з тим - ненав'язливо та доречно.