26 червень 2018

Юг-Контракт став дистриб'ютором мережевого обладнання Tenda

Товарний портфель Юг-Контракту поповнився новинками від бренду Tenda, продукти якого відрізняються стильним дизайном та високою якістю.

Вже з середини червня на складі Юг-Контракту доступний широкий асортимент товарів від бренду Tenda. Перелік новинок налічує 25 найменувань найбільш затребуваних мережевих гаджетів: Wi-Fi роутерів, комутаторів, ADSL-роутерів, Wi-Fi USB-адаптерів, ONU, а також PoE-комутаторів.

Серед товарів, які виробляє компанія Tenda, присутні як домашні мережеві гаджети, так і рішення для бізнесу. Як в першому, так і в другому випадку, Tenda виробляє тільки високотехнологічне обладнання, використовуючи для цього в тому числі розробки своїх власних науково-дослідних центрів. Впровадження в свої продукти власних інноваційних рішень дозволяє бренду Tenda випускати сучасні високотехнологічні рішення за цілком демократичною ціною.

Особливу увагу торгова марка Tenda приділяє дизайну свого мережевого обладнання, вважаючи його не просто корисними гаджетами, але також важливими елементами інтер'єру. Завдяки цьому користувачі можуть не ховати девайси від Tenda, а навпаки розміщувати їх на видному місці, адже дизайнерські рішення цієї торгової марки дивують своєю технологічною привабливістю.

Юг-Контракт буде активно розширювати асортимент товарів від ТМ Tenda в своєму продуктовому портфелі, по праву вважаючи мережеве обладнання від бренду Tenda відмінним рішенням для своїх клієнтів.

Ознайомитися з поточним асортиментом товарів Tenda можна в каталозі Юг-Контракту.