17 січень 2019

Новий стильний смартфон від ERGO в каталозі Юг-Контракту

Юг-Контракт, ексклюзивний дистриб’ютор ТМ ERGO в Україні, розпочав продаж смартфону ERGO V551 Aura Dual Sim.

Смартфон ERGO V551 Aura Dual Sim – це поєднання вишуканості, практичності та надійності. Корпус виготовлено з міцного пластику та зручно лежить у руці. Металеві вставки забезпечують додаткову міцність і надають аксесуару більш привабливий вигляд. Дана модель представлена в чорному та золотому кольорах.

Окрім вишуканого зовнішнього вигляду серед переваг гаджету можна зазначити наявність двох камер: основної на 8 Мп та фронтальної на 2 Мп. Обидві камери дуже зручно розташовані та не закриваються пальцями під час використання. Розширення екрану 960х480 точок забезпечує відмінну якість зображення, а співвідношення сторін 18/9 максимально комфортне для перегляду сучасного цифрового контенту.

Смартфон обладнано слотами для двох SIM-карт. Це дозволяє обрати найбільш вигідні тарифи та без переплат спілкуватися з абонентами різних операторів. Завдяки підтримці GSM стандарту 850/1900 можна залишатися на зв’язку під час закордонних мандрівок.

Потужний 4-хядерний процесор разом з ОС Android 8.1 забезпечують високу швидкість роботи пристрою та доступ до усіх персональних даних, що зберігаються на 8 Гб вбудованої пам’яті, яку можна розширити до 32 Гб за допомогою microSD-карти.

Детальніше ознайомитись з товаром та його характеристиками можна в каталозі.