Новини

31 серпень 2023

Вже в продажу: нові ігрові монітори Samsung

В асортименті Юг-Контракту з'явилася пара нових моніторів з надширокоформатними вигнутими екранами, призначених спеціально для геймерів.

Детальніше...
04 серпень 2023

Час подбати про енергетичну безпеку

За оцінками більшості експертів, ситуація в енергетиці восени та взимку може бути ще складнішою, ніж торік, тому Юг-Контракт заздалегідь пропонує придбати все необхідне для побудови енергонезалежних систем для дому та бізнесу.

Детальніше...
14 червень 2023

Бренд ERGO долучився до масштабного виставкового проєкту в Українському Домі

Бренд ERGO, в Україні ексклюзивно представлений Юг-Контрактом, став партнером масштабної виставки сучасних митців в Українському Домі.

Детальніше...
03 квітень 2023

Юг-Контракт взяв участь у тренінгу з фізіотерапії для дітей з муковісцидозом

У Івано-Франківську відбувся тренінг з лікування муковісцидозу за допомогою унікального апарату SIMEOX, дистриб'ютором якого в Україні є Юг-Контракт.

Детальніше...
29 березень 2023

Юг-Контракт підтримав виставку сучасних митців у Музеї Ханенків

Компанія відгукнулася на запит Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків і надала необхідну техніку для проведення виставки "Тим Часом в Домі Ханенків"

Детальніше...
17 лютий 2023

Зарядні станції Tramsmart і Poweronetek вже у продажу

Юг-Контракт розширює пропозицію зарядних станцій новинками від брендів Tramsmart і Poweronetek, які вирізняються відміннім поєднанням ціни, якості та функціоналу.

Детальніше...
15 лютий 2023

Вже на складі: нова лінійка батарейок Duracell Optimum

В асортименті елементів живлення Юг-Контракту з'явилася нова лінійка інноваційних батарейок Duracell Optimum з унікальною катодною системою.

Детальніше...
08 лютий 2023

Новинка: гарнітура ERGO BS-900 STICKS PRO з подвійним шумозаглушенням

Юг-Контракт розпочинає продаж нової компактної, стильної та зручної в користуванні бездротової гарнітури ERGO BS-900 STICKS PRO, виконаної в форматі вакуумних вкладишів та оснащеної системою подвійного шумозаглушення.

Детальніше...
08 лютий 2023

Старт продажу акумуляторів та інверторів від провідних світових брендів

В асортименті Юг-Контракту з'явилися сучасні акумулятори, інвертори та комплекти для систем відновлювальних джерел живлення від всесвітньо відомих брендів Pylontech, Sofar, Blackbatt, Or-tec, Ritar та Victron.

Детальніше...
1 2 3 4 5 6 ... 747