09 жовтень 2019

Нові смартфони Neffos C9s і Neffos C9 Max від TP-Link

Компанія TP-Link презентувала нові доступні смартфони Neffos C9s і Neffos C9 Max, оснащені великими дисплеями, хорошими камерами та ОС Android.

 

Новинки оснащені великими безрамковими краплевидними dewdrop-дисплеями, а екранна роздільна здатність IPS-матриць у смартфонах становить 1520х720 пікселів. При цьому співвідношення сторін і фізичний розмір дисплеїв становить 19:9 при 5,71" у моделі Neffos C9s і 19,5:9 при 6,09" у моделі C9 Max. Родзинка дизайну нових смартфонів – мінливий колір задньої панелі, який залежить від інтенсивності освітлення.

Обидві моделі отримали 4-ядерний процесор MTK MT6761 і 2 ГБ оперативної пам'яті. Водночас обсяг вбудованої пам'яті у смартфонів різний: 16 Гб у C9s і 32 Гб у C9 Max. За бажанням користувач може збільшити встановлений обсяг пам'яті за допомогою карти microSD до 128 Гб.

У моделях Neffos C9s і Neffos C9 Max однакові камери – основна на 13 Мп і фронтальна на 5 Мп. Основна камера дозволяє отримувати фото з ефектом боке та може знімати в нічному режимі, а фронтальна камера чудово впорається зі зйомкою селфі та здатна поліпшити отримані фотографії завдяки функції AI Beauty. Також із C9s і C9 Max зручно робити групові селфі завдяки збільшеному до 77 градусів куту охоплення.

Розблокування за розпізнаванням обличчя допомагає максимально швидко та безпечно отримати доступ до основних і додаткових функцій телефона.

Новинки Neffos C9s і Neffos C9 Max працюють на Android 9.0 Pie. Вбудований акумулятор ємністю 3000 мА/год забезпечує мінімум добу автономної роботи.

Нові смартфони Neffos C9s і Neffos C9 Max від компанії TP-Link незабаром з'являться на українському ринку і будуть представлені у двох кольорах – червоному і темно-синьому. Вони дозволять за цілком доступну ціну отримати мобільний ґаджет зі стильним дизайном і хорошим набором функцій.