16 серпень 2021

Будьте уважними! Остерігайтеся шахраїв!

Звертаємо увагу на новий сплеск активності шахраїв, які у своїй незаконній діяльності використовують дані YUGCONTRACT.

Останнім часом на адресу компанії знову стали надходити скарги на деякі магазини та акаунти в соціальних мережах, які у своїй діяльності використовують контактні дані YUGCONTRACT. Схема шахраїв проста: отримавши передоплату за різні види товарів (яких часто навіть немає в асортименті нашої компанії), вони зникають, пропонуючи надалі комунікувати через пошту чи офіційні сторінки YUGCONTRACT.

Просимо бути уважними та нагадуємо, що компанія не продає товарів, не надає послуг і не проводить акцій серед роздрібних покупців. Будь-які оголошення, які зустрічаються на сайтах продажів, а також у різноманітних соціальних мережах від нашого імені з використанням наших даних – це шахрайство.

YUGCONTRACT не має відношення до роботи таких магазинів та акаунтів. Будьте уважними та остерігайтеся шахраїв!

Уся достовірна інформація про YUGCONTRACT, його асортимент, послуги та сервіси розміщується тільки на офіційному сайті та офіційних сторінках дистриб'ютора в соціальних мережах.

Якщо ви зустрічаєте оголошення, в яких вказані контактні дані YUGCONTRACT, рекомендуємо не вносити передоплату за товари та одразу звертатися до нас для уточнення інформації.

Сайт: https://yugcontract.ua/

Facebook: https://www.facebook.com/yugcontract/

Instagram: https://www.instagram.com/yugcontract/