19 серпень 2020

Apacer випустив нові твердотілі накопичувачі для NAS

Компанія Apacer розпочала виробництво нових високопродуктивних твердотілих накопичувачів зі збільшеним терміном служби, що розроблені спеціально для систем мережевого зберігання NAS.

 

Компанія Apacer, яка понад двадцять років активно працює в галузі промислової пам'яті, презентувала SSD-накопичувачі, призначені спеціально для пристроїв мережевого зберігання (NAS).

Оскільки система NAS передбачає безперервний цикл роботи пристрою, забезпечення надійності накопичувача є одним із головних завдань. Накопичувачі NAS від Apacer були створені з урахуванням усіх особливостей систем мережевого сховища для досягнення максимальної продуктивності диска. Великі обсяги даних можуть стабільно зчитуватися та записуватися в режимі 24/7, при цьому термін служби нового накопичувача більш ніж утричі довший, ніж у SSD споживчого рівня.

Твердотілі накопичувачі Apacer NAS використовують найновішу пам’ять 3D NAND. Це покращує показники продуктивності і швидкості операцій та дозволяє значно підвищити ефективність роботи. Нові SSD підходять для роботи з 4K-відео та для редагування зображень у високій роздільній здатності, допомагаючи графічним дизайнерам і відеоінженерам покращувати продуктивність сховища.

Окрім того, накопичувачі Apacer NAS легші та компактніші за традиційні жорсткі диски, не мають рухливих елементів, з низьким рівнем енергоспоживання, більш вібростійкі та абсолютно безшумні.

SSD-накопичувачі Apacer сумісні з фірмовими системами NAS від провідних світових виробників. Наприклад, нові SSD-накопичувачі були протестовані та довели свою безперебійну роботу в системах NAS від QNAP і Asustor. Системи NAS можна швидко оновити за допомогою 2,5-дюймових накопичувачів Apacer NAS форм-факторів M.2 2280 (SATA III & PCIe). Обcяг пам`яті новинок, що представлені на ринку, варіюється від 128 ГБ до 1 ТБ.