Код: 6966628 Чохол Samsung A35 Card Slot Case EF-OA356TMEGWW Light Green

  • Артикул: EF-OA356TMEGWW
  • Сумісність: Samsung A35
  • Матеріал: Термопластичний поліуретан
  • Форм-фактор: Накладка

Гарантія: 3 місяців

Створіть свій стиль за допомогою двох насичених кольорів

Чохол з відділенням для карток для Galaxy A35 5G виготовлений з термополіуретану (TPU*) для додаткового захисту від щоденних подряпин і падінь. До того ж гнучкий дизайн робить процес надягання і зняття напрочуд простим. Чохол з відділенням для карток додасть вашому пристрою естетичного вигляду та практичності. Доступний у чорному та лаймовому кольорах.

* Термопластичний поліуретан. ** Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. *** Доступність кольорів може залежати від країни або регіону.

І гаманець не потрібен!

Картка, яку ви найчастіше використовуєте, буде завжди під рукою. Завдяки чохлу з відділенням для карток для Galaxy A35 5G можна забути про гаманець.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Відділення для карток вміщує лише одну картку.

Просто приклади і готово!

Чохол з відділенням для карток спрощує життя мандрівникам та активним користувачам. Ви можете використовувати картку, навіть не виймаючи її з чохла.

* Зображення змодельоване з ілюстраційною метою. ** Відділення для карток вміщує лише одну картку. *** Чохол продається без карток. Щоб скористатися банківською карткою для оплати, заздалегідь перевірте, чи підтримує ваша картка NFC або іншу функцію, необхідну для безконтактної оплати. **** Не використовуйте картку всередині чохла для безконтактної оплати одночасно з оплатою через Samsung Pay – можливі конфлікти. Детальнішу інформацію знаходьте на вебсторінці Samsung Pay.

Тип

Накладка

Колір

Зелений

Серія

Samsung A35