Код: 6932063 Диктофон Olympys OM SYSTEM VN-541PC E1 4 GB

  • Артикул: V420040BE000
  • Під'єднання до ПК
  • Запис моно
  • Вбудована пам'ять 4 Гб
  • Тривалість запису: 1570 год (режим LP)

Гарантія: 2 роки

VN-541PC — це останнє доповнення до серії VN, призначене для початківців, які вперше використовують цифровий диктофон. Подібно до рекордерів попередньої серії VN, VN-541PC розроблено для інтелектуальних функцій, інтуїтивно зрозумілих операцій і запису одним дотиком. Ця модель включає повзунок одним дотиком для ще швидшої роботи. Також у комплект входить кабель micro USB, цей шнур дозволяє легко переносити записи на комп’ютер.

ЗАПИС ОДНИМ ДОТИКОМ - НІКОЛИ НЕ ПРОПУСТІТЬ МОЖЛИВОСТІ ЗАПИСУ
Запис одним дотиком дозволяє користувачам увімкнути та записати одним рухом. Активуйте запис одним дотиком, посунувши перемикач запису вперед. Ви готові до запису миттєво! Під час запису в режимі реального часу світлодіод сповіщень загоряється і горить, доки запис не буде зупинено.

ШУМОЗАГЛУШЕННЯ - ЗМЕНШЕННЯ НАВКОЛИШНЬОГО ШУМУ ДЛЯ ЧІТКОГО ВІДТВОРЕННЯ
Функція шумозаглушення потужно зменшує небажаний навколишній шум і низькочастотні звуки для чіткого відтворення. Ця функція дуже ефективна для зменшення відволікаючих факторів. Щоб активувати цю функцію, натисніть і утримуйте кнопку Noise Cancel, коли диктофон зупинено або під час відтворення файлу.

ПОНАД 1500 ГОДИН ЗАПИСУ, 4 ГБ ПАМ'ЯТІ
Диктофон містить 4 ГБ внутрішньої пам’яті, що забезпечує до 1570 годин запису. Записуйте нотатки, лекції, звукові фрагменти тощо. Завдяки понад 60 годинам автономної роботи диктофон VN-541PC стане цінним інструментом як для практичного, так і для інноваційного користувача.

ДОСТУПНІ ЧОТИРИ СЦЕНИ ЗАПИСУ
Легко знімайте високоякісні записи, вибравши одну з чотирьох сцен, які ідеально підходять для вашого середовища. Користувачі можуть вибрати між Memo, Talk, Music або LP (Long Play), а диктофон подбає про решту. Легко перемикайтеся між сценами за допомогою кнопки папки, коли сцену вибрано, автоматичні налаштування керуватимуть усіма настройками рекордера за вас.

КАБЕЛЬ MICRO USB
У комплекті з диктофоном йде зручний кабель micro USB. Міцний кабель micro-USB пропонує просте рішення для перегляду файлів і папок на комп’ютері чи більшому дисплеї. 

Носій інформації

Внутрішня пам'ять: 4 Гб

Формат запису

WMA

Тривалість запису

1570 годин (режим LP)

Підключення до комп'ютера

microUSB

Гніздо для мікрофона

Є

Живлення

Лужна батарея AAA x2

Термін дії батарейки

Прибл. 60 годин

Розміри (Ш х В х Д), мм

14.8 х 7.9 х 42.5

Вага

67 г