Код: 6989320 Диспенсер для пива Hisense HBD5A

  • Артикул: 740215
  • Тип: Диспенсер для пива
  • Робоча температура: 5°C
  • Кількість програм: 2

Гарантія: 12 місяців

Належний пристрій для роздачі пива вдома є життєво важливим для будь-якої домашньої вечірки, зустрічі у вихідні або навіть як гарне доповнення до ваших планів на вечерю, доставляючи смачні пінти у ваш улюблений келих і заощаджуючи гроші на занадто дорогому пиві з пабу.

Надтиха термоелектрична система охолодження збереже ваше пиво свіжим при оптимальній температурі пиття. Ви можете встановити температуру від 3 до 12°C, тоді як машина попередньо налаштована на 5°C. Гарний світлодіодний дисплей покаже вам температуру, тож ви знатимете, коли найкращий момент почати розливати пиво.

Система без CO2 гарантує, що кисень не торкається вашого пива, а це означає, що термін зберігання вашого напою триватиме довше. Але ви можете легко перемикатися між CO2 і CO2 без CO2, оскільки в комплекті ви знайдете додаткову систему CO2, яка підходить для звичайного 5-літрового кега. Не потрібно купувати дорогі газові балони.

Диспенсер для пива Hisense також переконає вас своєю надзвичайно простою у використанні. Просто помістіть 5-літрову бочку в систему і вставте її в кран, закривши останній. Потім закрийте кришку пристрою. Кег можна охолодити перед використанням системи або ви можете дати системі охолонути до ідеальної температури. Піддон для збору крапель знімається, тому його легко очистити після використання.

Він призначений для збору води, що капає в диспенсері для напоїв, і робить вашу стільницю чистою та професійною. Ви можете легко видалити його, тому прибирання завжди буде легким.

Тип керування

Механічний

Потужність, Вт

60

Особливості

Додаткова система СО2 (Система без CO2 гарантує, що кисень не вступить у контакт із пивом, а це означає, що термін зберігання пива буде довшим. )

Кількисть програм 2- можете легко перемикатися між системою CO2 або CO2 free, оскільки до комплекту входить додаткова система CO2, розрахована на 5-літрову бочку.

Немає потреби купувати дорогі газові балони.

Функції

Охолоджує та зберігає пиво свіжим

Фізичні параметри
Розміри, см

27 х 34 х 38

Вага, кг

4.9