Код: 6980539 Гарнітура Epos Adapt 160T ANC USB

  • Артикул: 1000219
  • Частотний діапазон: 20-20000 Гц
  • Чутливість: 115 дБ

Гарантія: 2 роки

Професійна дротова двостороння гарнітура із системою активного шумопригнічення та зі штекером типу USB. Модель сертифікована на відповідність вимогам сервісу Microsoft Teams та оптимізована для роботи з платформами Unified Communications. Дуже зручна та стильна ADAPT 160T ANC USB відтворює і передає звук з найвищою якістю і розроблена як елемент цифрового гібридного робочого місця, з урахуванням усіх актуальних потреб сучасного бізнес-користувача.

Основні переваги моделі Epos|Sennheiser ADAPT 160T ANC USB

Оптимальне рішення для роботи з Microsoft Teams і UC-платформами
Гарнітура оптимізована для роботи з платформами Unified Communications і має спеціальний сертифікат відповідності вимогам корпоративної платформи Microsoft Teams. Окрема кнопка запуску додатка Microsoft Teams зручно розташована просто на пульті гарнітури.

Відмінна якість зв'язку та стильний дизайн
Високоякісний спрямований мікрофон на компактному тримачі передає мовлення якісно та без перешкод. Коли мікрофон не потрібен, його можна легко прибрати, просто повернувши тримач угору одним рухом, після чого гарнітура перетворюється на красиві та зручні навушники.

Якісний звук - ефективна робота
Адаптивна система активного шумопригнічення, комфортні шумоізолюючі амбушюри навушників і високоякісний стереозвук дають змогу цілком зосередитися на роботі та вирішувати професійні завдання з максимальною продуктивністю у будь-якому, навіть дуже гучному оточенні.

Жодних проблем з під'єднанням
Безпечний зв'язок, прекрасний звук, надійне дротове з'єднання у будь-якій ситуації й у будь-якому зручному для роботи місці: в офісі, у транспорті чи вдома. Мінімум зусиль для під'єднання й налаштування - досить просто під'єднати штекер гарнітури до порту USB.

Легка та комфортна
Ця гарнітура спроектована з розрахунком на дуже активну та тривалу експлуатацію. Кожен елемент конструкції - від м'яких амбушюр навушників з покриттям зі зносостійкої штучної шкіри та до тонкої металевої основи оголів'я - працює на те, щоб у цій гарнітурі вам завжди було зручно, і щоб вона незмінно допомагала вам спілкуватися професійно та з максимальною продуктивністю, без перешкод і з комфортом. 

Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Повнорозмірні

Накладні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

115 дБ

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Роз'єм

USB

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Рухоме

Частотний діапазон мікрофона

100 - 8000 Гц

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Змінні амбушюри

Немає

Чохол в комплекті

Немає

Додаткова інформація
Вага

152 г