Код: 6980543 Гарнітура Epos Impact 760

  • Артикул: 1001213
  • Тип під'єднання: Дротове
  • Тип конструкції: Накладні
  • Інтерфейс: USB-C
  • Довжина кабелю: 1.8 м

Гарантія: 2 роки

Хоч як би шумно не було навколо, ця гарнітура відтворює винятково якісний і природний звук, а ваші співрозмовники чують приємно чистий і виразний голос. Нова одностороння гарнітура IMPACT 760Т від Epos оснащена відразу трьома високоякісними цифровими мікрофонами, котрі разом з фірмовою системою EPOS BrainAdapt™ захоплюють і передають голос якнайкраще і дають змогу спілкуватися та працювати завжди чітко та професійно.

Серія професійних дротових гарнітур EPOS IMPACT 700

Основні переваги гарнітур EPOS серії IMPACT 700:

  • високотехнологічна система захоплення голосу передає мовлення із винятковою якістю та допомагає спілкуватися змістовніше та продуктивніше;
  • дуже легкі, зручні та дають змогу працювати максимально зосереджено та з комфортом упродовж всього робочого дня;
  • простий ергономічний пульт допомагає приймати виклики без жодної затримки;
  • допомагають швидше зосередитися на роботі навіть у дуже гучному оточенні;
  • ексклюзивна 3-річна розширена гарантія від виробника.

Максимум результату з кожного дзвінка!
Нові професійні моделі IMPACT 700 від Epos є оптимальним рішенням для сучасного кол-центру - ці легкі, надійні та надзвичайно комфортні гарнітури, що мають найкращу у галузі систему захоплення та передачі голосу, створюють усі умови для максимально приємного та продуктивного спілкування.

Надійна, якісна та стильна
Нові Epos серії IMPACT 700 виготовлені виключно із високоякісних матеріалів, розраховані на тривале й активне використання і здатні забезпечувати як чудовий звук, так і винятковий комфорт. Завдяки фірмовому дизайну Epos, зокрема його лаконічним і спокійним формам з легким нахилом до традиційного скандинавського стилю, кожна IMPACT 700 виглядає завжди доречно, а також завжди приємно та професійно.

Найдосконаліша система захоплення голосу
Високоякісні мікрофони з технологією фокусування променя та EPOS AI гарантують, що для співрозмовників ваш голос завжди звучить чисто та природно.

Винятковий комфорт упродовж усього робочого дня
Полегшена конструкція, м'які амбушюри та зручне оголів'я дають можливість працювати без найменшого дискомфорту впродовж усього робочого дня.

Простий і ергономічний пульт заощаджує масу робочого часу та енергії
Прийняти виклик, тимчасово вимкнути мікрофон чи налаштувати гучність - усе буквально одним інтуїтивним рухом і не відволікаючись від розмови, адже пульт завжди під рукою.

Нові професійні гарнітури Epos серії IMPACT 700 - основі особливості:

  • Хоч як би шумно не було навколо, ця гарнітура відтворює винятково якісний і природний звук, а ваші співрозмовники чують приємно чистий і виразний голос.
  • Висока якість виготовлення, легка та надійна конструкція, привабливий і практичний дизайн, широкі м'які амбушюри з ефектом пам'яті - ця гарнітура дійсно дуже зручна й допоможе працювати максимально зосереджено й з комфортом упродовж усього робочого дня.
  • Компактний і ергономічний пульт керування - завжди під рукою і значно спрощує роботу.
  • Сучасний смартфункціонал - швидко вимкнути й увімкнути мікрофони гарнітури можна одним простим жестом - це заощаджує робочий час, допомагає обробити більше викликів і працювати набагато ефективніше.

КОМПЛЕКТАЦІЯ:

  • гарнітура EPOS IMPACT 760Т;
  • фірмовий чохол для зберігання і транспортування гарнітури;
  • кабель-адаптер USB-C на USB-A;
  • пульт;
  • короткий посібник користувача зі швидкого під'єднання гарнітури;
  • короткий посібник з безпечного користування гарнітурою.

Нові гарнітури EPOS для Microsoft Teams Open Office
Компанія EPOS випускає велику серію професійних гарнітур, що мають сертифікат Microsoft Teams, оптимізовані для роботи у сучасному відкритому офісному середовищі та відповідають найжорсткішим вимогам щодо якості й ефективності функціонування мікрофонів, а також систем активного шумопригнічення та розпізнавання голосу. Тож офіційна сертифікація на відповідність високим вимогам Microsoft є найкращою запорукою того, що ваша нова Epos не лише повістю сумісна з сервісом Teams, але і є перевіреним, гарантовано якісним і насправді надійним і досконалим робочим інструментом.

EPOS BrainAdapt™ - професійна зосередженість упродовж усього робочого дня

Сучасні аудіотехнології EPOS - це можливість вільно спілкуватися та взаємодіяти будь-коли, будь-де та з будь-якого пристрою. Тож компанія активно розробляє та вдосконалює передусім рішення, що дають змогу ефективніше та з комфортом працювати і в умовах сучасного відкритого офісу. Це зокрема унікальні комунікаційні аудіосистеми на основі технології EPOS BrainAdapt™, котрі, як демонструє практика їх застосування, дійсно покращують когнітивну продуктивність і допомагають вирішувати складні робочі задачі без втоми та стресів. Отже, незалежно від того, працюєте ви в офісі чи вдома, технологія EPOS BrainAdapt™ створить оптимальні умови для спокійної та плідної роботи.  

Загальні параметри
Тип конструкції

Накладні

Основний колір

Чорний

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Функції і управління
Регулювання гучності

Немає

Система активного шумопоглинання

Немає

Характеристики мікрофона
Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Рухоме

Частотний діапазон мікрофона

100–16000 Гц

Направленість мікрофона

Всенаправлений