Код: 6989318 Гриль Hisense HCG2000XXL

  • Артикул: 743818
  • Тип: Електрогриль
  • Потужність: 2000 Вт
  • Розмір поверхні: 240 х 340 мм
  • Покриття пластин: Антипригарне

Гарантія: -

Завдяки просторо розподіленій зоні гриля ви зможете смажити більше їжі одночасно, що зробить найінтенсивніші грилі легкими. Площа мангалу становить до 1560 см2, що означає додатковий простір для приготування обіду для всієї родини та частування для гостей.

Нехай ваш стейк ідеально приготується на ваш смак! Секрет у 5 попередньо встановлених варіантах - від середнього прожарення до добре прожареного для стейка. Цей гриль обов’язково подбає про те, щоб ви насолодилися необхідною соковитістю м’яса, тож приготування улюблених страв ідеально відповідатиме вашому смаку. Просто поверніть ручки в улюбленому напрямку, і робота буде виконана за вас.

Контактний гриль Hisense пропонує 4 рівні регулювання висоти верхньої пластини до 4 см. Ви можете зафіксувати кришку в закритому положенні, щоб забезпечити безпечне приготування на грилі. Це означає, що ви можете легко смажити на грилі більші бургери або готувати гарячі бутерброди чи паніні. Або ви можете лише розігріти тост із сиром, щоб він ідеально розплавився.

Ви можете вручну встановити температуру та час, щоб ваша їжа була ідеально готовою. За допомогою двох ручок керування ви можете регулювати рівень нагрівання, в залежності що готуєте: бекон, сендвіч, курку, рибу, овочі, гамбургер, ковбасу, а також 5 попередньо встановлених параметрів - від середнього прожарення до добре прожареного для стейка. Цифровий екран покаже час і температуру. Приготування улюблених страв ідеально відповідатиме вашому смаку.

Цей розумний контактний гриль має функціональність на 180 градусів, тож ви можете легко перемикатися з сендвіч-пресу на відкритий гриль. Це зручна та адаптована опція, яку ви можете використовувати як завгодно, і вона збільшує вашу площу гриля. Розмір однієї зони гриля становить 34 × 23 см, і ви можете легко збільшити її вдвічі, щоб використовувати до 1560 см2 - розмір площі гриля XXL. Ви вирішуєте, приготувати швидкий домашній паніні чи поставити гриль на режим барбекю для вечірки з друзями. Отримайте справжні враження на природі!

Якщо вам важко бути впевненим майстром грилю, оскільки ви ніколи не знаєте, коли ваше м’ясо готове правильно, цей гриль допоможе вам подолати труднощі. За допомогою зонда для стейка ви просто виміряєте температуру м’яса та переконаєтеся, що результат буде відповідати вашим бажанням: від середнього прожарення до добре прожареного.

Пластини гриля не тільки знімаються та перевертаються, але й на кожній з них можна налаштувати температуру, що дозволяє готувати різні види їжі одночасно. Наприклад, ви легко зможете приготувати основне блюдо і гарнір одночасно. Температуру можна встановити від 90 °C до 230 °C і ви можете знайти правильні температури для кожного виду їжі в інструкції з експлуатації, що додається.

Знімні профільовані пластини підходять для приготування улюбленого гриль-м'яса, ковбасок, риби, гарнірів, овочів, а також для запікання коржів або паніні. За ними легко доглядати, оскільки вони мають антипригарне покриття і їх можна легко мити в посудомийній машині. Плити для гриля оснащені нагрівальними спіралі, які забезпечують швидкий нагрів і ретельний розподіл тепла. Розмір однієї зони гриля дуже великий; 34 × 23 см, і ви зможете легко приготувати на грилі 6 великих тостів за один раз.

Гриль простий у використанні та обслуговуванні, тому ви завжди можете сподіватися на ідеальні результати. Тарілки мають особливу конструкцію, щоб зливати всю зайву рідину в піддон для крапель. Вам зовсім не потрібно турбуватися про тривале прибирання. Піддон для збору крапель має стратегічне розташування для збору надлишку рідини з обох тарілок. Це елегантне рішення зробить ваше життя з грилем ще легшим.

Тип

Електрогриль

Тип керування

Механічне

Потужність, Вт

2000

Розмір робочої поверхні, мм

240 х 340

Поверхня пластин

Ребриста

Покриття пластин

Антипригарне

Особливості

Індикатор температури

Білий індикатор роботи

Легкість приготування

Термо щуп

Дренажний отвір для залишків масла

Холодні ручки

Ніжки-присоски проти ковзання

Жолоб для крапель жиру/соку

Регульована за висотою петля

Фізичні параметри
Розміри, см

41 х 17 х 35

Вага, кг

8

Колір

Чорний, сріблястий