Код: 6836312 Клавіатура Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming, Tactile, US, Carbon (920-009537)

  • Артикул: 920-009537
  • Тип клавіатури: Геймерська
  • Тип під'єднання: Бездротове
  • Інтерфейс: USB/Bluetooth

Гарантія: 2 роки

ПОРИНЬТЕ В НАСТУПНИЙ ВИМІР
Прорив у дизайні та інженерії, тепер у чорному та білому кольорових варіаціях. G915 TKL має бездротовий зв'язок преміум-класу LIGHTSPEED, передове підсвічування LIGHTSYNC RGB та високопродуктивні механічні перемикачі низького профілю. Майстерно створена з використанням преміальних матеріалів, G915 TKL - це витончений дизайн неперевершеної краси, міцності та продуктивності, тепер у ще компактному форм-факторі. G915 TKL. Зануртесь в наступний вимір гри.

КОМПАКТНИЙ ДИЗАЙН TKL
G915 TKL має такі ж передові технології, що й G915, але в більш компактному дизайні, що надає більше простору для руху миші. Приймач USB можна зберігати на задній частині клавіатури для додаткової портативності.

БЕЗДРОТОВИЙ ЗВ'ЯЗОК LIGHTSPEED
G915 TKL має бездротовий зв'язок преміум-класу LIGHTSPEED, що забезпечує надзвичайно швидку продуктивність з латентністю 1 мс. G915 TKL також повністю функціональна при підключенні через USB, що дозволяє заряджати і грати одночасно.

НЕЙМОВІРНО ТОНКА
G915 TKL - це досягнення інженерії та дизайну. Вона неймовірно витончена, просто неможливо тонка і розроблена з безкомпромісним підходом до продуктивності і набору функцій. Міцна, зручна і готова до інтенсивних ігрових сесій, G915 TKL є справжньою наступною генерацією ігрових механічних клавіатур.

ПРЕМІУМ МАТЕРІАЛИ G915 TKL
виготовлена з використанням преміальних матеріалів, поєднуючи елегантний вигляд з високою якістю. Верхній корпус з алюмінієвого сплаву 5052 поєднується зі сталевою підсилювальною основою, досягаючи легкого, неймовірно тонкого дизайну, але при цьому зберігаючи міцність і довговічність клавіатури.

КОНТРОЛЮЙТЕ МЕДІА
Колесо регулювання гучності з алюмінієвого сплаву має точно налаштовану напругу для преміального відчуття і контролю. Кнопки керування мультимедіа з м'яким дотиком надають тактильний зворотній зв'язок для легкого та інтуїтивного керування.

МІЦНА І ДОВГОВІЧНА
Поверхні зі шліфованого металу та клавіші з покриттям проти відбитків пальців розроблені для мінімізації слідів. Сталева підсилювальна основа надає G915 TKL непохитну міцність, що дозволяє їй витримувати найважче навантаження.

ПРОДВИНУТІ НИЗЬКОПРОФІЛЬНІ МЕХАНІЧНІ ПЕРЕМИКАЧІ G915 TKL
має високопродуктивні низькопрофільні механічні перемикачі GL, які забезпечують швидкість, точність та продуктивність традиційних перемикачів - за половину їх висоти. Наші перемикачі GL пройшли ретельні випробування, щоб задовольнити високі вимоги щодо міцності, реактивності та точності. Біла версія доступна з перемикачем
GL Tactile, а чорна версія доступна в трьох типах перемикачів
GL Clicky - звуковий клік і тактильний відгук
GL Tactile - легкий "бамп" для деякого тактильного відгуку
GL Linear - повністю гладкий натиск клавіші 

Призначення

Геймерські

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

USB

Bluetooth

Особливості

Підсвічування клавіш

Додаткові характеристики

НИЗЬКОПРОФІЛЬНІ МЕХАНІЧНІ ПЕРЕМИКАЧІ GL TACTILE

До 40 годин роботи

Бездротовий зв'язок LIGHTSPEED Bluetooth

LIGHTSYNC RGB, індивідуальне для кожної клавіші

Спеціальні кнопки керування мультимедіа та колесо гучності без рамки

Сумісність: Android, Chrome OS, Mac OS, Microsoft Windows, iOS

Довжина кабелю, м

1.8

Розміри, мм

150 х 22 х 368

Вага, г

810

Основний колір

Чорний