Код: 6947417 Лазерний проектор Hisense C1

  • Артикул: 20012273
  • Яскравість світлового потоку: 1600ANSI Lm
  • Роздільна здатність матриці: 3840 x 2160
  • Контрастність: 1000:1

Гарантія: 2 роки

Більший розмір, більше кольорів, більша роздільна здатність

Завдяки технології Laser TriChroma та роздільній здатності 4K UHD лазерний мініпроєктор HISENSE дає змогу створювати неймовірно яскраве й природне зображення з якістю, якої раніше неможливо було досягнути.

Регулювання розміру зображення від 65–100 дюймів

Проєктор Hisense C1 дає змогу переглядати фільми, відтворюючи зображення з діагоналлю від 65 до 300 дюймів із роздільною здатністю 4K UHD. Насолоджуйтеся переглядом незалежно від розміру екрана!

Автоматичне налаштування зображення

Система Hisense AutoMagic дає змогу переглядати фільми на ідеальному кіноекрані незалежно від ситуації без необхідності налаштовувати окремі параметри. Проєктор C1 оснащено високоточним подвійним модулем CMOS, лазерним датчиком TOF і високочутливим датчиком світла ALS, а також системою калібрування NPU, що використовує нейромережі. Це забезпечує автоматичне налаштування геометрії зображення та фокусування. Одним клацанням перенесіться в кінотеатр, не залишаючи дому! - Автоматичне фокусування - Автоматичне вирівнювання - Автоматичне оминання перешкод - Автоматичне вирівнювання екрана

Яскравість, необхідна для відтворення фільмів

Яскравість 1600 люменів ANSI означає, що ви матимете чудову якість зображення навіть у світлій кімнаті. З проєктором Hisense C1 ви отримаєте справжній домашній кінотеатр і чудові враження від перегляду незалежно від часу доби.

Революційний мініпроєктор із роздільною здатністю 4K

Проєктор Hisense C1 оснащений новітньою технологією Laser TriChroma й забезпечує роздільну здатність 4K UHD. Ви отримаєте неймовірно яскраве й насичене зображення, яке раніше неможливо було створити за допомогою мініпроєктора.

Зображення, що оживає у вас на очах

Hisense C1 — перший у світі мініпроєктор із підтримкою Dolby Vision. Це також означає доступ до інших стандартів HDR10 та HLG. Насолоджуйтеся насиченими кольорами та неймовірною контрастністю на великому екрані.

Готовий до динамічного руху та швидкого розвитку подій

Насолоджуйтеся бойовиками без перешкод завдяки технології MEMC. Удосконалений процесор, що обробляє кожну мікросекунду, здатний відтворити на екрані кожен кадр, зберігаючи швидкість реагування. Технологія MEMC зменшує ореоли й затримки та покращує якість зображення незалежно від динаміки сцен.

Напрочуд потужний і чистий звук

Найкраще зображення потребує найкращого звуку. Мініпроєктор Hisense C1 оснащено двома спеціальними динаміками потужністю 10 Вт із підтримкою технології Dolby Atmos. Завдяки цьому ви зможете перенестися в центр подій і помітити кожну дрібну деталь. Крім того, ви можете використовувати динаміки для відтворення музики.

Звук, як у кінотеатрі, безпосередньо від JBL

У Hisense C1 застосовано акустичні рішення від спеціалістів зі звуку з JBL. Вбудовані динаміки відтворюють потужні баси та чисті високі тони. Тож ви зможете почути кожну ноту та деталь так, як це було задумано митцями.

Насолоджуйтеся гігантським зображенням і вдома, і надворі

Hisense C1 стане в пригоді в будь-якій ситуації. Проводите ви час на дивані, дивитеся спортивні змагання надворі чи граєте в ігри — цей проєктор завжди буде готовий забезпечити вам розваги на великому екрані. - Домашній кінотеатр - Ігри - Фільми на свіжому повітрі

Сучасний дизайн

Проєктор Hisense C1 розроблено, щоб вражати дизайном, простою формою та гарними деталями. Це пристрій, який радує з будь-якої точки зору.

Проєктор з інтелектуальною операційною системою

Проста у використанні, швидка, регулярно оновлювана ОС VIDAA, відома користувачам телевізорів Hisense, тепер керує і вашим мініпроєктором C1. Ви матимете доступ до десятків програм, починаючи з Netflix, Disney+ і Prime Video, і зможете використовувати інтелектуальні функції. Фільми, які ви любите, і ті, які ще не відкрили для себе, будуть завжди під рукою на кнопці вашого пульта дистанційного керування.

Голосові помічники

Виберіть свого улюбленого голосового помічника й користуйтеся перевагами зручного голосового керування без натискання кнопок. Hisense C1 підтримує Amazon Alexa та VIDAA VOICE. Проєктором також легко керувати за допомогою пульта дистанційного керування з підсвічуванням. - Покажи мені найкращі серіали на Netflix.

Грайте на мегаекрані

Підключіть ігрові консолі або комп’ютер до лазерного мініпроєктора Hisense C1 і насолоджуйтеся плавним і чітким зображенням із низькою затримкою вхідного сигналу. Грайте на гігантському кіноекрані.

Дивіться, слухайте, діліться, керуйте

За допомогою Apple AirPlay ви можете передавати музику, фільми, фотографії та ігри з iPhone, iPad або комп’ютера Mac прямо на проєктор. Проєктор Hisense C1 також підтримує Apple Home, тобто ви можете керувати ним із пристроїв Apple за допомогою технології Apple HomeKit.

Поєднання новітніх технологій, найкращого промислового дизайну та високоефективної системи охолодження робить проєктор Hisense C1 довговічним, тихим і прохолодним, справжнім портативним розважальним центром.

Підключайте всі необхідні пристрої

Не турбуйтеся про підключення обладнання, яке ви використовуєте. Завдяки доступу до всіх сучасних роз’ємів ви зможете легко підключити ігрову консоль, програвач дисків, зовнішній накопичувач або аудіосистему. Проєктор C1 буде незамінним екраном для ваших розваг.

Багато можливостей — багато нагород

Лазерна технологія TriChroma. 100 % повного діапазону RGB. 110 % колірної гами BT.200. Найширша палітра кольорів. Висока точність передавання кольору. Сертифікована яскравість. Надзвичайна довговічність. Роздільна здатність 4K UltraHD. Система калібрування (налаштування зображення) AutoMagic із ШІ. Регулювання розміру зображення. Інтелектуальна ОС VIDAA з доступом до улюблених програм. Голосові помічники Alexa й VIDAA. Перший у світі мініпроєктор із підтримкою Dolby Vision.

Передова лазерна технологія 4K TriChroma в мініпроєкторі

Найкраща лазерна технологія, що коли-небудь використовувалася в мініпроєкторі (технологія 4K TriChroma Laser) - Можливість бачити справжні кольори майбутнього будь-де. Повноцінні кольори 100 % RGB з триколірного лазера, а не одне або світлодіодне джерело світла. Практично ідеальні кольори, а не значне спотворення. Широка палітра кольорів і відтінків, а не неможливість правильного відтворення кольорів. Відсутність синього світла для захисту зору, а не синє світло в кількості, лише трохи меншій, ніж у телевізорів. Більше 25 000 годин роботи, надзвичайно тривалий строк служби, а не 6000–20 000 годин.

Синє світло відсутнє. Скажіть «так» усім кольорам, чудовій контрастності і яскравості без утоми й сухості очей! Виняткова глибина кольору. 1,07 мільярда кольорів. Побачте всі деталі в кожній сцені. Найширша палітра кольорів: 110 % колірної гами BT.2020. Кольори ще ніколи не були такими природними. Висока точність передавання кольору. Природно відтворені кольори, які виглядають як у реальності. Більше 25 000 годин роботи — насолоджуйтеся розвагами, не перериваючись.

Регульована за висотою підставка. Від 580 мм до 950 мм. Поворотний перемикач для легкого регулювання.

Застосування

Портативні проектори

Тип

DLP

Співвідношення сторін

16:9

Змінні об'єктиви

Ні

Роздільна здатність матриці

3840 x 2160

Контрастність статична

1000:1

Яскравість світлового потоку

1600ANSI Lm

Інтерфейси

Композитний відеовхід (RCA);

Роз'єм для мікрофона (3.5 мм);

Bluetooth;

HDMI;

LAN (RJ-45);

USB тип A;

Wi-Fi

Динаміки

2х10 Вт

Особливості

Кількість кольорів, що відображаються: 1.07м

Відеостандарти, що підтримуються: NTSC

Розміри (ВхШхГ), см

17.9 х 21.6 х 24.5

Вага

4.6

Колір

Синій