Код: 6970407 LED-телевізор Hisense 58A6K

  • Артикул: 20011745
  • Діагональ екрана: 58"
  • Роздільна здатність: 3840x2160 (4K Ultra HD)

Гарантія: 2 роки

Дивіться улюблені шоу, занурюйтеся в найновіші фільми або захоплюйтеся кожною миттю найпопулярніших ігор. Телевізор Ultra HD з роздільною здатністю 3840х2160 пікселів дозволяє побачити більше деталей на чіткому зображенні, роздільна здатність якого вчетверо перевищує характеристики телевізорів Full HD.

На відміну від поширеніших світлодіодних екранів із краєвим підсвічуванням, Direct Full Array рівномірно розподіляє світло по екрану для досягнення рівномірного та стабільного чорного кольору.

Технологія покращення якості зображення, яка дозволяє досягти підвищенної деталізації зображення на рівні пікселів. Він включає технологію динамічного підсилення контрастності, адаптивний алгоритм підвищення пікової яскравості, цифрово-аналоговий гібридний алгоритм компенсації зображення і фільтр згладжування керування підсвічуванням.

Телевізор аналізує колір сигналу за 36 ступенями відтінку, 10 рівнями яскравості та 5 рівнями насиченості, що означає точніший аналіз інформації з джерела зображення. Телевізор Hisense UHD може створювати різноманітні ступені передачі зображення завдяки глибині кольору 10 біт, що забезпечує достовірне відтворення будь-якого кольору на екрані.

Завдяки Dolby Vision, декодуванню HDR 10+ і HLG, незалежно від того, чи хочете ви дізнатися про останній контент або просто насолодитися улюбленими іграми з ефектом занурення, цей телевізор забезпечує оригінальну якість контенту з кращою деталізацією в тінях і яскравішими відблисками.

Технологія підсилення глибини на основі Штучного Інтелекту автоматично аналізує кожне зображення і регулює рівні динамічної контрастності. Далі вона додає окремі шари контрасту до заднього, середнього та переднього планів, таким чином створюючи додаткову глибину для всього зображення. Результат — ефектніші враження від перегляду, чітке відчуття відстані.

Складається враження, що звук виходить навколо вас, без необхідності встановлення кількох динаміків. Ви відчуєте насиченіші баси, помітите чіткіші діалоги та будете у захваті від того, як це покращує ваші враження під час перегляду фільмів, прослуховування музики та ігор.

Власна закрита операційна система створена розробниками Hisense і застосовується винятково у телевізорах Hisense і партнерських брендів. Вона підтримує голосове управління УКРАЇНСЬКОЮ мовою, інтегрується в екосистему Розумного Дому Connect-Life і гарантує 100% безпеку персональних даних користувача.

Ігровий Режим Plus значно зменшує затримку введення (input lag), спотворення екрана та тремтіння зображення, і, отже, збільшує ваші шанси на досягнення легендарних результатів. Технології ALLM і VRR гарантують сучасний оптимальний ігровий досвід.

AI Sports Mode забезпечує найкращу якість зображення і звуку для максимальної плавності перегляду. Стадіон виглядає як ніколи раніше зеленим. Захоплюючий об'ємний звук безмежно розширює можливості перегляду спортивних подій!

Звичайні телевізори здебільшого розмивають рухомі зображення, тоді як телевізор Hisense виявляє найдрібніші деталі, пов’язані з об’єктами, що швидко рухаються, і реконструює пікселі, щоб відтворити чистий, чіткий рух. Відтворивши чітке зображення, телевізор регулює зображення в кожному кадрі, що дає змогу значно зменшити кількість спотворень. Результат — яскравий, чіткий і плавний рух у кожній сцені.

Інтелектуальна технологія оптимізації зображення забезпечує розумне розпізнавання 11 сценаріїв у реальному часі, а також автоматично ідентифікує і оптимізує налаштування якості зображення, щоб воно було якомога яскравішим і привабливішим.

Голосове керування УКРАЇНСЬКОЮ мовою - не потрібно нічого натискати, просто говоріть! Вам не знадобляться жодні зовнішні пристрої і асистенти — з усім упорається VIDAA. Шукаєте фільми, музику, цікавить прогноз погоди? Просто покличте мене!

Транслюйте відеоконтент зі смартфону на телевізор і насолоджуйтесь безмежною кількістю контенту на великому екрані.

Тип

LED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

58

Роздільна здатність

UHD (4K)

Частота оновлення, Гц

60

Яскравість, кд/м2

300

Кут огляду

178°

Контрастність

3800:1

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

Звук
Вихідна потужність, Вт

2х8

Можливості підключення
HDMI

3

USB

2

Компонентний

Є

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

CI слот

Є

Цифровий аудіо вихід

Optical

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
Максимальне, Вт

130

У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Кріплення VESA

200 х 300 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1295 х 809 х 274

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1295 х 752 х 70

Вага з підставкою, кг

12.6

Основний колір

Чорний