Код: 6975935 LED-телевізор Hisense 65UXKQ

  • Артикул: 20011995
  • Діагональ екрана: 65"
  • Роздільна здатність: 3840x2160 (4K Ultra HD)

Гарантія: 2 роки

Установіть максимальну контрастність, яку забезпечують надзвичайно яскраві кольори та примарні чорні відтінки, настільки детальні, що можна розрізнити переливи, а також усі неймовірні деталі між ними. Зображення справді здатне виходити за межі реальності завдяки понад 5000 повноматричним локальним зонам затемнення. Тепер ви зможете розрізнити кінчики сніжинок або ворсинки на светрі, а також будь-які інші деталі, невидимі раніше.

Найсучасніша запатентована технологія Hi-View Engine X від Hisense імітує роботу людського мозку, що дає змогу повністю контролювати телевізор без зайвих турбот, а це означає, що вона залишатиметься актуальною ще довгі роки. 16-розрядна обчислювальна потужність дає змогу виводити до 65 536 рівнів яскравості з приголомшливою якістю зображення, що гарантує справді оптимальний перегляд.

Симфонія функцій покращення зображення, які забезпечують ідеальну картинку в будь-який час і в будь-якому місці. 1) Низький рівень відблисків 1,28% 2) Збільшений кут огляду 3) Висока контрастність

Завдяки багатоканальному об’ємному звуку 4.1.2 та технології WiSA Ready телевізор UX пропонує якість зображення і звуку рівня кінотеатру. Ви можете почути вибух гірської породи так само яскраво, як якби перебували безпосередньо на місці події.

Кіно в якості IMAX стає доступнішим. Телевізори IMAX Enhanced від Hisense сертифіковані корпорацією IMAX і провідними технічними фахівцями Голлівуду, щоб ви отримали фірмову якість зображення IMAX і звукове занурення з підтримкою DTS®, не виходячи з дому. Найбільш інноваційна технологія для перегляду фільмів гарантує неймовірні аудіовізуальні враження.

Здобудьте першість із режимом гри PRO (144 Гц) і всіма ігровими функціями, які вам знадобляться для оптимального ігрового досвіду. Крім того, технологія Dolby Vision покращує візуальні ефекти та відкриває для вас більше можливостей під час гри.

Яскраві та чіткі об’єкти, що рухаються, плавно відтворюються на екрані зі стандартною частотою 120 Гц. Телевізор Hisense визначає найдрібніші деталі та прибирає будь-який шум за допомогою динамічного алгоритму, адаптованого до рухомих об’єктів, гарантуючи, що ви не пропустите жодних деталей.

Технологія повної адаптації до навколишнього середовища від Hisense поєднує в собі функціональність адаптивних датчиків освітленості та кольору, забезпечуючи по-справжньому неймовірні враження від перегляду. Телевізор визначає яскравість і світлову температуру навколишнього простору та регулює налаштування зображення, адаптуючись до навколишнього оточення, щоб ви отримали максимум задоволення від перегляду.

Як і більшість телевізорів, його можна поставити на тумбу або повісити на стіну. І не тільки! Вбудований сабвуфер підтримує спеціальний режим для настінного кріплення, щоб забезпечити ідеальну відповідність басів методу встановлення.

2 положення ніжок із різною відстанню між ними — 461 мм й 1725 мм, що робить підставку придатною для різних тумб.

Проста у використанні, швидка реакція, регулярне обслуговування та оновлення. Смарт-операційна система VIDAA інтегрувала мільярди потокового контенту, такого як Netflix, Disney+, Prime Video та інтелектуальні функції, завдяки яким ви зможете знайти щось для себе.

Діліться контентом і керуйте телевізором легко та безпечно за допомогою Apple Airplay та Apple Home.

Тип

LED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

65

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

144

Яскравість, кд/м2

650

Кут огляду

178 °

Контрастність

2400:1

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Вихідна потужність, Вт

2x15 W + 2x8 W + 20 W + 2x8 W

Можливості підключення
HDMI

4

USB

2

Композитний

Є

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

Цифровий аудіо вихід

Optical

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
Максимальне, Вт

300

У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Кріплення VESA

400 х 400 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1494 х 913 х 345

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1494 х 840 х 47

Вага з підставкою, кг

35.9

Основний колір

Чорний