Код: 6972086 Мікрофон JBL QUANTUM Stream Studio Black (JBLSTRMSTUDIOBLK)

  • Артикул: JBLSTRMSTUDIOBLK
  • Тип під'єднання: Дротовий
  • Інтерфейс: USB

Гарантія: 12 місяців

Три конденсаторні мікрофони для ідеального стрімінгу
Стрімте або записуйте один, два або більше голосів через три легкі, швидкісні та чутливі (-37дБ) 14мм кардіоїдні конденсаторні мікрофони із широким і рівним діапазоном частот (50~16кГц). Записуючи з якістю 192кГц/24 біти, ваші стріми та записи будуть звучати як у студії і передадуть кожен нюанс вашого голосу.

Чотири вибіркові напрямки захоплення голосу
Єдина кнопка на передній панелі мікрофону швидко перемикає між чотирма режимами захоплення голосу: кардіоїдний, коли ви записуєте або стрімите самостійно, двонаправлений, якщо ви берете інтерв'ю у когось навпроти мікрофона, стерео, якщо ви та ваш співведучий сидите з одного боку мікрофона або записуєте музичний інструмент, і всенаправлений для будь-якого стріму або подкасту, де говорять більше двох осіб.

Компресор динамічного діапазону
Не хвилюйтеся про необхідність говорити з однаковою гучністю весь час: компресор динамічного діапазону захищає ваш голос від обрізання, якщо ви говорите занадто гучно, або підсилює його, якщо ви говорите занадто тихо.

Кнопка вимкнення звуку з індикатором RGB
Відчуваєте, що наближається кашель? Просто торкніться сенсора на верхній частині мікрофону, щоб на мить вимкнути звук. RGB-світло навколо решітки стане червоним, щоб нагадати вам, що ваша аудиторія не чує вас.

RGB VU метр
Легко стежте за рівнем гучності з реальним RGB VU метром, який оточує регулятор гучності. Занадто тихо? Спробуйте збільшити підсилення. Переходить у червоний? Ваші слухачі можуть чути обрізання і спотворення, отже, зменшіть гучність.

Легкий моніторинг голосу
Стежте за своїм голосом безпосередньо з навушників за допомогою з’єднання 3,5 мм, контролюючи гучність на самому мікрофоні та використовуючи ввімкнене програмне забезпечення JBL QuantumENGINE для налаштування еквалайзера. Ви також можете легко контролювати баланс між звуком комп’ютера та кількістю голосу, що перенаправляється на вашу гарнітуру під час трансляції. Функція аудіо/голосового моніторингу забезпечує найкращий баланс між звуком вашої гри та рівнем вашого голосу.

Універсальне монтажне рішення
Використовуйте підставку, що входить у комплект, щоб утримувати мікрофон, або якщо у вас уже є тримач або система C-затискачів, вони вкрутяться прямо в будь-яке з них.
Виготовлений з преміального та міцного матеріалу.

Мікрофон JBL Quantum Stream Studio міцно стоїть на столі завдяки міцній підставці із цинкового сплаву
Компоненти преміум-класу, такі як металевий корпус і решітка, роблять цей мікрофон придатним для будь-якого професійного потокового налаштування.

Сумісність з JBL QuantumENGINE
За допомогою програмного забезпечення JBL QuantumENGINE, що входить у комплект, ви можете швидко налаштувати еквалайзер і посилення, щоб точно налаштувати звук, вимкнути та ввімкнути звук самостійно, застосувати шумозаглушення, виконати швидкий тест мікрофона та навіть налаштувати яскраве RBG-підсвічування мікрофона – усе це з екрана комп’ютера.

Тип

Дротовий

Роз'єм

USB

Чутливість мікрофона

- 37 дБ

Частотний відгук

50-16000 Гц

Вага, г

582