Код: 6833639 Монітор 27" AOC Q27B3MA

  • Артикул: Q27B3MA
  • Серія: Бюджет
  • Тип матриці: VA (MVA)
  • Роздільна здатність: 2560x1440
  • Інтерфейси: HDMI/DP

Гарантія: 3 роки

Роздільна здатність QHD
Завдяки роздільній здатності 2560 x 1440, Quad HD (QHD), досягаються чудова якість і чіткість зображення, що дозволяє побачити найдрібніші деталі. Співвідношення сторін 16:9 широкого екрана забезпечує великий простір для роботи та розташування вікон, а також дозволяє насолоджуватися іграми та фільмами у їхній вихідній роздільній здатності.

Панель VA
Панель VA (Vertical Alignment) відображає глибший чорний колір і має високу контрастність для живішого та яскравішого зображення.

Частота оновлення 75 Гц
Отримайте перевагу! З частотою оновлення 75 Гц, панель дисплея промальовує 75 кадрів на секунду. Частота оновлення у 75 Гц на 25% швидше за пропонований на більшості дисплеїв базовий рівень 60 Гц, але при цьому залишається доступною за ціною і надає ті додаткові кадри, потрібні гравцям, щоб здолати своїх опонентів.

HDMI
HDMI (High-Definition Multimedia Interface) підтримується ігровими консолями поточного покоління, сучасними графічними професорами та ТВ-приставками з підтримкою системи захисту цифрового вмісту HDCP. HDMI версій 1.3-1.4b підтримує частоти оновлення 144 Гц при 1080p і 75 Гц при 1440p, у той час як HDMI версій 2.0-2.0b підтримує 240 Гц при 1080p, 144 Гц при 1460p і 2.

DisplayPort
DisplayPort дозволяє максимально швидко передавати цифрові аудіо та відео без втрати якості та затримки введення. Швидко та легко під'єднайте до екрана різні пристрої, включаючи комп'ютер, ноутбук, медіаплеєр, ігрову консоль і багато іншого. Цей стандарт ідеально підійде професіоналам, а також більшості вимогливих користувачів домашніх комп'ютерів.

FreeSync
Технологія FreeSync від AMD виробляє синхронізацію частот оновлення графічного процесора та монітора, роблячи ігровий процес плавнішим і більш захоплюючим. Гравець гідно оцінить низьку затримку введення та високу якість зображень у динамічних іграх.

Вбудовані динаміки
Вбудовані динаміки дозволяють легко спілкуватися із сім'єю, друзями та колегами, а під час гри, перегляду фільмів і прослуховування музики ви зможете насолодитися якісним звуком без необхідності набридливого під'єднання зовнішніх динаміків.

Безрамкова конструкція
Крім сучасного та привабливого зовнішнього вигляду, безрамкові конструкції забезпечують безшовний вигляд при використанні кількох моніторів. Ваш курсор/вікна більше не пропадатимуть у темній безодні рамок під час встановлення кількох моніторів поруч один з одним.

Flicker Free
У технології Flicker-Free AOC застосовується система підсвічування на основі постійного згладженого струму, знижуючи мерехтіння зображення. При максимально зниженому навантаженні та втомі очей ви зможете насолодитися тривалим ігровим марафоном з комфортом!

Low Blue Light
Короткі хвилі синього кольору можуть спричинити погіршення зору. Технологія AOC Low Blue Light повністю блокує шкідливе синє проміння без втрати колірних якостей дисплея. Інші спроби усунення та зменшення променів синього кольору включають застосування різних фільтрів і параметрів для отримання затемненого зображення та зображення у жовтих відтінках.

VESA Mount
Підставки AOC Ergo Base забезпечують універсальність, міцність і простоту використання одночасно. Ви все ще хочете використовувати настінне кріплення чи скласти комбінацію з кількох моніторів на настільних підставках? Кріплення VESA забезпечують максимальну гнучкість. Угору ногами, у поворотному режимі, один на одному – кріпіть монітору, куди побажаєте за допомогою кріплень і підставок сторонніх виробників завдяки можливостям кріплення VESA.

Kensington lock
Захисний замок Kensington є системою проти крадіїв, що складається з укріпленого металевого отвору в корпусі відповідного пристрою, призначеного для використання разом з металевим кабелем, що кріпиться замком із ключем. Замки Kensington дозволяють убезпечити ваш монітор AOC на LAN-заходах, на підприємствах або скрізь, де ви його поставите. 

Серія

Бюджет

Діагональ, дюйм

27

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

2560x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

Безрамковий екран

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Adaptive Sync

LowBlue

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

4000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16.7 млн

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Блок живлення

Зовнішній

Енергоспоживання, Вт

25

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

62 x 46 x 23

Вага, кг

3.82

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

Power

Підбір за параметрами
Категорії