Код: 6912017 Монiтор 34" Samsung LS34BG850SIXUA

  • Артикул: LS34BG850SIXUA
  • Тип матриці: OLED
  • Роздільна здатність: 3440x1440
  • Інтерфейси: Micro HDMI/USB-C

Гарантія: 2 роки

Зображення OLED, яке зачаровує своєю надзвичайною якістю
OLED і процесор Neo Quantum. Передовий процесор Neo Quantum гарантує, що кожен кадр на панелі OLED миттєво аналізується і оптимізується для досягнення максимальної якості. Поєднання кольорів, тіней і контрастності забезпечує яскраве та блискуче зображення будь-якої миті.

Зазирніть у темряву із чіткішими рівнями чорного
DisplayHDR True Black 400. Безмежна експресивність, що не залишає місця таємницям. Екран дозволяє роздивитися справжні чорні та темні відтінки без підсвічування пікселів, щоб кожна гра наповнилася неперевершеними кольорами та глибиною.

Побачте більше, щоб упевнено зробити наступний крок
Ultra WQHD. Дисплей Ultra-WQHD зі співвідношенням сторін 21:9 заповнює ваш периферійний зір, надаючи більше поле огляду під час боїв, перегонів тощо. Ширша перспектива дає можливість атакувати перш ніж противник встигне зреагувати.

Неперевершена швидкість, щоб випередити противника
Час відгуку 0,03 мс і частота оновлення 175 Гц. Ухиляйтеся, відбивайтеся і нападайте швидше за інших. Технологія OLED дає можливість реагувати майже миттєво з часом відгуку 0,03 мс. З’єднання Micro HDMI 2.1 і DisplayPort допоможуть випередити конкурентів завдяки частоті оновлення 175 Гц. Кожна мілісекунда може виявитися вирішальною, коли змагаєшся з найкращими.

Пориньте в плавний геймінг без перешкод
AMD FreeSync Premium Pro. Гіперекшн без обмежень. Швидкісні та складні ігрові сцени відтворюються стабільно та без затримок за допомогою AMD FreeSync Premium Pro, що збільшує вашу конкурентну перевагу.

Миттєвий доступ до улюбленого контенту
Функціонал Smart TV. Якщо гра триває довго, не завадить зробити перерву на перегляд цікавих серіалів чи відеороликів, для чого знадобиться лише з'єднання Wi-Fi. Samsung TV Plus забезпечує безкоштовні онлайн-трансляції контенту без завантажень і реєстрацій, а також індивідуальні пропозиції з Universal Guide. Тепер ви можете дивитися відео на вимогу на весь екран зі співвідношенням сторін 21:9 через Zoom to Fill.

Ваш як ніколи розумний командний центр
Хаб IoT і голосовий помічний. Створіть умови для перемоги просто з монітора. Приглушіть світло, налаштуйте температуру й опустіть жалюзі за допомогою інтеграції SmartThings, щоб облаштувати ідеальне ігрове середовище. Голосове керування навіть доступне через Bixby чи Alexa.

Новий стандарт покращеного дизайну
Дизайн Slim Metal. Підкресліть своє ігрове середовище виразним дизайном. Завдяки преміальному та сучасному металевому покриттю завтовшки всього 3,9 мм неперевершений дизайн Odyssey OLED бездоганно доповнить ваш стиль.

Створений для повного занурення
CoreSync та Core Lighting+. Підкресліть простір навколо екрана. Завдяки технології CoreSync ігрові кольори на екрані проєктуються в реальність, щоб ви могли сповна зануритися у віртуальні світи. З новою підсвіткою Core Lighting+ додайте дивовижних кольорів у ваші налаштування, щоб миттєво змінити атмосферу.

Комфортні умови для безперервної виграшної смуги
Ергономічна підставка. Досягніть переможних вершин. Нахиляйте та налаштовуйте монітор, доки не отримаєте бездоганний огляд усіх ворогів. Для повного комфорту під час гри дисплей легко переміщується. 

Діагональ, дюйм

34

Співвідношення сторін

21:9

Тип матриці

OLED

Роздільна здатність

3440x1440

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Вигнутий

Радіус кривизни

1800R

Особливості

Безрамковий екран

Технології

FlickerFree

FreeSync Premium Pro

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

1000000:1

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Максимальна частота оновлення, Гц

175

Час відгуку, мс

0.1

Максимальна кількість кольорів

1 млрд

Інтерфейси

USB-C

microHDMI

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Регулювання по висоті

Максимальний стандарт VESA

100 x 100 мм

Енергоспоживання, Вт

53

Розміри, см

З підставкою 81.36 x 52.23 x 19.28; Без підставки 81.36 x 36.35 x 12.81

Вага, кг

З підставкою 7.5; Без підставки 5.5

Колір

Срібло

Підбір за параметрами
Категорії