Код: 6408023 Монітор 43" Philips 436M6VBPAB/00

  • Артикул: 436M6VBPAB/00
  • Серія: Консьюмер
  • Тип матриці: VA (MVA)
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160
  • Інтерфейси: HDMI/DisplayPort

Гарантія: 3 роки

Насолоджуйтеся моментом

  • Momentum
  • 43 (діагональ 108 см/42,51")
  • 4K UHD (3840 x 2160)

Технологія UltraClear і роздільна здатність 4K UHD (3840 x 2160) для максимальної чіткості
Нові дисплеї Philips оснащені якісними панелями і забезпечують неймовірно чітке зображення у форматі 4K UHD (3840 x 2160). Дисплеї Philips з кристально чистим зображенням підійдуть і вимогливим до деталей професіоналам, що працюють з програмами CAD, і фахівцям з 3D-графіки, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.

Розширений динамічний діапазон (HDR) для більш реалістичного і яскравого зображення
Розширений динамічний діапазон задає новий якісний рівень зображення. Приголомшлива яскравість, контрастність, захоплююча передача кольору і неймовірно глибокі відтінки чорного надають зображенню нової глибини і реалістичності. Це розширений діапазон кольорів, який раніше неможливо було передати. Те, що відбувається на екрані безроздільно заволодіє вашою увагою та емоціями.

Технологія квантових точок для приголомшливої ​​якості передачі кольору
У технології квантових точок використовуються інноваційні напівпровідникові нанокристали, які випромінюють більш точні відтінки синього, зеленого і червоного світла. РК-монітори з технологією квантових точок забезпечують більш широкий динамічний діапазон кольорів і більш природну передачу кольорів. У результаті ви насолоджуєтеся яскравим зображенням з динамічними і вражаючими кольорами.

Світловий ореол Ambiglow робить враження яскравішими
Інноваційна технологія Ambiglow візуально розширює екран, проектуючи на стіну за екраном світловий ореол. Швидкий процесор аналізує зображення на екрані і безперервно змінює колір і яскравість випромінюваного світла відповідно до зображення. Зручне меню дозволяє налаштувати підсвічування на свій смак. Philips Ambiglow створює незабутній ефект занурення в дію, особливо при перегляді фільмів, спортивних передач і при проходженні відеоігор.

Низька затримка введення скорочує час затримки сигналу між пристроями і монітором
Затримка введення - це час, який проходить між виконанням дії на підключених пристроях і виведенням результату на екран. Низька затримка введення скорочує часовий інтервал між введенням команди на ваших пристроях і прийняттям сигналу монітором, значно полегшуючи проходження відеоігор з високими вимогами до чуйності і часу реагування, що особливо важливо для тих, хто грає в динамічні і швидкі відеоігри.

MultiView дозволяє працювати одночасно у двох вікнах від двох джерел сигналу
З монітором високої роздільної здатності Philips MultiView вам відкривається цілий світ різноманітних підключень і зручність використання на роботі і вдома. MultiView дозволяє підключити відразу два джерела сигналу й одночасно відображати кілька вікон. Можна, наприклад, відкрити поруч вікна комп'ютера і ноутбука, щоб полегшити складний робочий багатозадачний процес. Або на половині екрана дивитися футбольну трансляцію з телеприставки, а на другій половині - веб-сторінки в браузері ноутбука. Також можна стежити за новинною хронікою в невеликому вікні з аудіотрансляцією й одночасно працювати над своїм новим блогом.

Більш якісний звук завдяки DTS Sound
DTS Sound - це система обробки звуку, яка оптимізує якість аудіосупроводу при прослуховуванні музики, перегляді фільмів, потоковому передаванні файлів і під час ігор на ПК (незалежно від форм-фактора). DTS Sound створює ефект насиченого, неймовірно об'ємного звуку, відтворює глибокі баси, підсилює діалоги і забезпечує більш високий рівень гучності без обмеження сигналу і спотворень.

Технологія адаптивної синхронізації для згладженого ігрового процесу
Завдяки новому монітору Philips вам більше не потрібно вибирати між розривами зображення і затримкою кадрів під час ігрового процесу. Технологія адаптивної синхронізації від Philips забезпечує плавний висновок зображення без перешкод практично при будь-якій частоті кадрів і швидкий відгук.

Один кабель USB-C для всіх підключень
Новий кабель USB 3.1 Type-C з тонким двостороннім роз'ємом забезпечує легке підключення з використанням єдиного кабелю. Тепер можна підключати будь-які периферійні пристрої до монітора безпосередньо, використовуючи всього один кабель від ноутбука, у тому числі і для передачі вихідного відеосигналу з високою роздільною здатністю з ПК на монітор. USB 3.1 також забезпечує швидку передачу даних (у 20 разів швидше, ніж USB 2.0), що дозволяє без проблем передавати відеопотік при перегляді 4K-фільмів. Один кабель для всіх підключень. 

Концентратор USB 3.0 для зручного доступу та швидкої зарядки
Передача даних по інтерфейсу USB 3.0 здійснюється зі швидкістю 5 Гбіт/с, що майже в 10 разів вища, ніж за стандартом USB 2.0 - ви можете значно скоротити час передачі даних і заощадити гроші. Володіючи збільшеною пропускною здатністю, високою швидкістю передачі даних, поліпшеними можливостями управління живленням і відмінною загальною продуктивністю, USB 3.0 відповідає останнім світовим стандартам і дозволяє використовувати пристрої, що запам'ятовують більше обсягу. Тепер вам більше не доведеться чекати, поки пристрій зарядиться. Нова функція FastCharge забезпечує зручну швидку зарядку. Також стандарт USB 3.0 має зворотну сумісність з пристроями USB 2.0.

Серія

Консьюмер

Діагональ, дюйм

42,5

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

VA (MVA)

Роздільна здатність

3840x2160

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

USB-концентратор

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

Adaptive Sync

BlueLight Filter

HDR

Яскравість, кд/м2

720

Контрастність (статична)

4000:1

Кут огляду горизонтальний

178

Кут огляду вертикальний

178

Максимальна частота оновлення, Гц

60

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

1.07 млрд

Інтерфейси

DisplayPort

HDMI

Колонки

Є

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

200 x 200 мм

Блок живлення

Вбудований

Енергоспоживання, Вт

62.69

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

97.6 x 66.1 x 26.4

Вага, кг

14.71

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

HDMI

USB

DisplayPort

Power

Підбір за параметрами
Категорії