Код: 6549484 Смартфон OPPO Find X2 12/256GB Black

  • Артикул: CPH2023 BLACK
  • 6.7" (3168 x 1440) AMOLED
  • Qualcomm Snapdragon 865 (2.84 ГГц)
  • RAM 12 ГБ, ROM 256 ГБ
  • Камера: 48 + 13 + 12 Мп / 32 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, LTE, GPS, NFC
  • Android 10

Гарантія: 12 місяців

OPPO Find X2
Примножуй враження

Відкрий для себе досконалий дизайн

Вражаючий зовнішній вигляд
Смартфон Find X2 - це плавність і витонченість ліній. Завдяки гармонійному дизайну та заокругленим кутам, він ідеально лягає в руку. Ви не раз зловите себе на думці, що хочеться подивитись або доторкнутися до свого нового гаджету.

Чорна кераміка

На міцну керамічну поверхню наноситься лазерне гравіювання з мікрометровою точністю, потім поверхня полірується до глянцевого блиску та стає схожою на шовк. Ці дві текстури залишають враження контрасту, але при цьому немов би доповнюють одна одну, як небо та море.

Новий погляд на екран

Ultra Vision Screen
Екран з частотою 120 Гц і роздільною здатністю QHD+ відповідає сучасним флагманським стандартам, він здатний відображати понад мільярд різних відтінків. Налаштуйте комфортний режим перегляду завдяки значному набору функцій.

Захист очей за допомогою штучного інтелекту

Розумна й уважна система
Інтелектуальна система захисту очей автоматично вибирає оптимальну колірну температуру і яскравість з урахуванням умов освітлення, що дозволяє знизити навантаження на очі. Пристрій одержав сертифікат Full Care Display від TÜV Rheinland, який свідчить про максимально можливу безпеку смартфона для зору.

Відкрийте для себе досконалі відео

Ultra Vision Engine
Завдяки унікальному чіпу Ultra Vision Engine, перегляд відео став комфортним як ніколи. Чіп оптимізації забезпечує відмінну якість зображення, і навіть звичайні відео можна перетворювати у формат HDR з високою кадровою частотою, що дає зовсім інші відчуття від перегляду. Додайте до цього технологію Dolby Atmos з подвійними стереодинаміками, і ви зрозумієте, що у вашому розпорядженні тепер особистий кишеньковий кінотеатр.

Motion Clear

Компенсація руху
У смартфоні Find X2 використовується технологія компенсації руху, яка дозволяє збільшувати кількість кадрів на секунду з менш ніж 30 до 60 або 120. Так зводяться до мінімуму затримки та розмиття при русі, зображення стає чіткішим, а зміна кадрів - плавнішою. Ефект додатково посилюється за рахунок можливостей екрана Ultra Vision із частотою оновлення 120 Гц. Функція адаптована для роботи з відеододатком, зокрема YouTube, Netflix і Amazon Prime Video.

HDR-оптимізація відео

Кінотеатр на долоні
Відео на смартфонах Find X2 наближене до реальності настільки, наскільки це можливо. Такий результат досягається завдяки різноманітності кольорів, високій контрастності та точній передачі найдрібніших деталей на екрані, сертифікованому за стандартом HDR10+. Ви можете не лише переглядати контент з безлічі HDR-ресурсів у максимальній якості, але і в режимі реального часу перетворювати в HDR звичайні відео завдяки чіпу Ultra Vision Engine.

Режим Ultra Night 3.0

Зафіксуйте в кадрі красу ночі
Смартфон Find X2 оснащений основною камерою з матрицею Sony IMX586 на 48 Мп. Завдяки великому розміру матриці (1/2.0"), діафрагмі f/1.7 і технології багатокадрового шумозаглушення ви зможете зафіксувати нічні пейзажі та кадри в найдрібніших деталях. Фотографії будуть чіткими навіть при найслабшому освітленні. Алгоритм Ultra Night 3.0 застосовується до всіх трьох об'єктивів, тому робити чудові нічні знімки можна з будь-якої відстані та ракурсу.

Режим макрозйомки

Погляньте на світ заново
Смартфон Find X2 дозволяє робити надчіткі макрознімки на відстані від 3 см. При цьому, на фотографіях ідеально передаються кольори та дрібні деталі. Відкрийте для себе дивовижний макросвіт.

Нічні селфі в HD-якості при зйомці на камеру 32 Мп

Вас ніщо не затьмарить
Знімайте дивовижні селфі завдяки фронтальному HD-об'єктиву з роздільною здатністю 32 Мп і функцією AI бьютіфікації. Алгоритм Ultra Night і режим інтелектуального наповнення світлом допоможуть вам сяяти природною красою навіть у темряві.

Запис звуку з трьох мікрофонів

Позбудьтеся шуму
На смартфонах Find X2 встановлено три записуючі мікрофони, які дозволяють вловлювати звук з усіх боків одночасно. Крім того, ви можете усунути шум вітру, записати аудіо в режимі 3D і навіть збільшити гучність голосу людини, використовуючи зум під час запису відео.

Відкрийте для себе досконалість швидкості

Швидка зарядка 65 Вт SuperVOOC 2.0

Низький рівень заряду більше не проблема
З інноваційною технологією надшвидкої зарядки SuperVOOC 2.0, яка розрахована на потужність 65 Вт, акумулятор ємністю 4200 мА/год заряджається до 40% усього за 10 хвилин і до 100% - за 38 хвилин. А сертифікат від компанії TÜV Rheinland підтверджує, що ви можете використовувати телефон під час зарядки без шкоди для системи.

Відкрийте для себе досконалу операційну систему

ColorOS 7.1 на базі Android 10
ColorOS 7.1 уособлює собою увагу до деталей і прагнення до прекрасного. Був створений досконалий інтерфейс, щоб вам було ще зручніше працювати зі смартфоном.

Дизайн без меж

Задоволення від використання
ColorOS 7.1 немов ковток свіжого повітря: прості значки та практичний стиль. Ця операційна система не лише радує око - з нею також легко та приємно взаємодіяти. Новий темний режим знижує навантаження на очі та забезпечує економію заряду батареї.

OPPO Relax

Моменти спокою
Тихі звуки хвиль, спів птахів і шелест вітру допоможуть відволіктися від важкого дня і розслабитися. Просто закрийте очі - технологія Dolby Atmos забезпечить вам повне занурення в безтурботність.

 

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,7

Роздільна здатність

3168 x 1440

Щільність пікселів, ppi

513

Тип матриці

AMOLED

Дизайн екрану

Безрамковий

2.5D

Матеріал екрану

Скло

Corning Gorilla Glass 6

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

Процесор
Процесор

Qualcomm Snapdragon 865

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2.84 + 2.42 + 1.8

Графічне ядро

Qualcomm Adreno 650

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

12 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

256 ГБ

Основна камера
Роздільна здатність

48 Мп + 13 Мп + 12 Мп

Діафрагма

F/1.7 + F/2.2 + F/2.4

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

4K / 3840x2160 / стереозвук

Додатково

Основна камера 48 Мп: матриця Sony IMX586 / розмір матриці 1/2.0

Фронтальна камера
Роздільна здатність

32 Мп

Діафрагма

F/2.4

Запис відео

Full HD / 1920х1080 / стереозвук

Додатково

5 лінз / функція AI бьютіфікація / режим інтелектуального наповнення світлом / алгоритм Ultra Night

Комунікації
NFC

Є

Bluetooth

5.1

Система навігації

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Порти і роз'єми

USB Type-C

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 10

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Сканер обличчя

Датчики

Акселерометр

Геомагнітний датчик

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Компас

Акумулятор
Ємність, мА*г

4200

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Немає

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Розміри, мм

164.9 х 74.5 х 8

Вага, г

196

Основний колір

Чорний

Підбір за параметрами
Категорії