Код: 6359787 Смартфон Samsung Galaxy S8+ 128GB Blue Coral

  • Артикул: SM-G955FZBGSEK
  • 6.2" (2960 x 1440) Super AMOLED
  • Samsung Exynos 8895 (2.35 ГГц)
  • RAM 6 ГБ, ROM 128 ГБ, micro SD
  • Камера: 12 Мп / 8 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth 5.0, LTE, GPS, NFC
  • Android 7.0 Nougat

Гарантія: 12 місяців

Новий Galaxy S8+ став вінцем інновацій Samsung в мобільному дизайні та безмежні можливості для виконання повсякденних завдань. Якісний 6.2-дюймовий Infinity-дисплей із закругленими краями занурить вас в дивовижний світ фільмів, динамічних ігор і додатків. 10 нм процесор став на 21% скоріше у порівнянні з попереднім поколінням, а графічний адаптер - на 50% могутніше. Оцініть режим багатозадачності та віртуальну кнопку «Додому». Робіть ідеальні знімки за допомогою основної камери Dual Pixel і виразні selfie навіть вночі. Флагман оснащений сканером сітківки ока, розпізнаванням обличчя і надшвидким зчитуванням відбитка пальця - ваша безпека на вершині можливої.

Вигнутий безрамковий дисплей забезпечує ще більше місця для виконання завдань і повного занурення у віртуальний світ. Плавні витончені лінії, ідеально вивірені межі роблять смартфон елегантним і стильним. Завдяки симетричному дизайну і абсолютно новому форм-фактору управляти флагманом зручно навіть однією рукою. Обирайте інноваційний S8+ в кольорах «містичний аметист», «чорний діамант» або «жовтий топаз».

Безрамковий дисплей Galaxy S8+ з вигнутими з двох боків краями дозволяє повністю зануритися в світ мультимедіа. Виходьте за межі звичного і відчувайте кожну деталь завдяки неймовірно чіткому 6.2-дюймовому Super AMOLED-екрану. Насолоджуйтесь природною передачею широкого спектру кольорів, приголомшливою яскравістю, контрастністю і деталізацією. У режимі багатозадачності ви можете паралельно дивитися фильм, серфити в інтернеті або листуватися із близькими в соціальних мережах.

Переосмислена концепція управління флагманом - віртуальні кнопки «Додому», «Назад» і «Нещодавні додатки» стали частиною інтерактивного рідкокристалічного дисплея, відгукуються аналогічно класичним кнопкам. Ви отримаєте ще більше можливостей і неймовірний досвід використання.

Фронтальна камера з роздільною здатністю 8 Мп оснащена світлосильним об'єктивом і демонструє ідеальний результат зйомки в яскравий сонячний день, похмуру погоду і навіть вночі. Завдяки інтелектуальному автофокусу з функцією розпізнавання облич ви отримаєте виразні і чіткі selfie з друзями, близькими і колегами.

Основна камера з роздільною здатністю 12 Мп і технологією Dual Pixel забезпечує високу якість фотознімків при зйомці динамічних сцен і швидко рухомих об'єктів. Мультикадрова зйомка робить кілька фотографій і об'єднує їх в одну, забезпечуючи прекрасну деталізацію без ефекту «змащеного знімка». Завдяки додатковим налаштуванням режиму «Про» ви зможете підібрати оптимальну витримку, експозицію і баланс білого. Яскравий об'єктив f/1.7 забезпечує барвисті та насичені знімки в умовах недостатнього освітлення.

Флагман отримав найсерйознішу і комфортну систему захисту - сканер сітківки ока. Ніхто не отримає доступ до ваших документів, банківських рахунків і фотографій, оскільки підмінити райдужну оболонку не можна. Розблокуйте Galaxy S8+ і підтверджуйте платежі будь-яким зручним для вас способом: розпізнаванням облич, відбитком пальця чи просто за допомогою погляду. Забудьте про складні паролі та спроби приховати їх від оточуючих. Додаткову безпеку даних забезпечує ексклюзивна «Захищена папка»

Підтримка стандарту безпеки IP68 гарантує надійний захист від вологи, пилу і навіть занурення в прісну воду. Беріть новий Galaxy S8+ на пляж, робіть розкішні фото з друзями в басейні та не бійтеся відповісти на дзвінок мокрими руками.

Неймовірна якість звуку на будь-яких частотах і придушення стороннього шуму забезпечують справжню насолоду від прослуховування улюбленої музики. Ергономічний форм-фактор гарнітури AKG, яка йде в комплекті, гарантує комфортне прослуховування книг, підкастів і пісень. Samsung Galaxy S8+ занурить вас в атмосферу глибоких басів і відмінного тонального балансу

Апарат оснащений 10-нм процесором і підтримкою Vulcan. Galaxy S8+ на 21% продуктивніше, а графіка на 50% могутніше, ніж в S7. Миттєво перемикайтеся між додатками, годинами грайте в динамічні ігри та насолоджуйтеся блискавичним відгуком в будь-яких завданнях. Завдяки оптимізованій системі і ємному акумулятору 3000 мАг вам більше не потрібно постійно стежити за станом батареї. Підтримка швидкої і бездротової зарядки істотно спростить вам життя і скоротить очікування. Швидкість з'єднання стала на 20% вище завдяки модулю Wi-Fi 1204 QAM і оновленої технології LTE Cat. 16 для мобільного інтернету.

Інноваційний Galaxy S8+ відкриє двері в світ гаджетів Samsung. Флагман дозволить управляти всіма пристроями завдяки технології Phone+. Знімайте панорамне відео на 360 градусів, вирушайте у віртуальні світи або перетворюйте смартфон в комп'ютер - отримуйте максимум можливостей. 

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,2

Роздільна здатність

2960 x 1440

Глибина кольору

16 млн.

Щільність пікселів, ppi

529

Тип матриці

Super AMOLED

Дизайн екрану

Безрамковий

Матеріал екрану

Corning Gorilla Glass 5

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim (або microSD-карта)

Стандарти зв'язку

GSM

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

Процесор
Процесор

Samsung Exynos 8895

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

4 x 2.3 + 4 x 1.7

Графічне ядро

Mali-G71 MP20

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

6 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 256 ГБ)

Основна камера
Роздільна здатність

12 Мп

Діафрагма

f/1.7

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

4К UHD (3840x2160)

Додатково

VDIS (Відео цифрова стабілізація зображення); HDR (High Dynamic Range)

Фронтальна камера
Роздільна здатність

8 Мп

Діафрагма

f/1.7

Автофокус

Є

Запис відео

HDR

Комунікації
NFC

Є

IrDA

Немає

Wi-Fi

802.11 ac

Bluetooth

5.0

Система навігації

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 7.0 Nougat

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Датчики

Акселерометр

Датчик Холла

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

3500

Час автономної роботи

Тривалість роботи в інтернеті (3G) - до 13 год

Тривалість роботи в інтернеті (LTE) - до 15 год

Тривалість роботи в інтернеті (Wi-Fi) - до 15 год

Тривалість відтворення відео - до 18 год

Тривалість роботи при відтворенні аудіо - до 50 год

Тривалість відтворення аудіо (годинник, режим "Завжди на екрані" вимкнено) - до 78 год

Тривалість роботи в режимі розмови (3G WCDMA) - до 24 год

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Є

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Скло

Метал

Ступені захисту

IP68

Розміри, мм

159.5 х 73.4 х 8.1

Вага, г

173

Основний колір

Синій

Підбір за параметрами
Категорії