Код: 6963430 SSD Накопичувач Transcend 500GB ESD265C USB Type C (TS500GESD265C)

  • Артикул: TS500GESD265C
  • Обсяг: 500 ГБ
  • Інтерфейс: USB Type-C
  • Форм-фактор: Portable

Гарантія: -

Transcend ESD265C - це портативний твердотілий накопичувач із міцним металевим корпусом залізно-сірого кольору, неперевершеною швидкістю передавання даних за допомогою інтерфейсу USB 10 Гбіт/с і портом USB Type-C. Але найголовніше - вага ESD265C становить усього 31 грам, що робить його дуже зручним і портативним.

Надшвидка передача даних
Transcend ESD265C з інтерфейсом USB 10 Гбіт/с здатний передавати дані зі швидкістю до 1050 Мб/с, що дає змогу економити ваш дорогоцінний час і підвищити ефективність роботи.
*Продуктивність може варіюватися через апаратну частину комп'ютера, встановлені програми, використання і ємність накопичувача.

Тонкий і витончений. Легкий і портативний
Transcend ESD265C з легким і міцним алюмінієвим корпусом, розрахований на оптимальну ударостійкість. Вага пристрою складає всього 31 грам, що забезпечує його портативність без шкоди для міцності, а сірий колір надає йому стильного вигляду.

Ємність має значення
ESD265C ємністю до 2 ТБ дасть вам змогу носити із собою велику кількість різних файлів. Незалежно від того, чи перебуваєте ви в офісі, чи в подорожі, ви можете зберігати зображення з високою роздільною здатністю, відео в 4K та інші медіафайли без будь-яких затримок!

Сумісність без меж
ESD265C від Transcend можна використовувати з кількома пристроями й операційними системами, включно з Windows, macOS, iOS, iPad OS і Android. Він забезпечує надшвидку швидкість передачі даних і надвелику ємність для ПК, ноутбуків, планшетів, смартфонів і навіть ігрових консолей. Неймовірна універсальність робить його зручним і ефективним варіантом для тих, хто хоче заощадити місце для зберігання.

Примітка:
Переконайтеся, що ваш мобільний пристрій підтримує функцію USB OTG. Виробники ігрових консолей можуть встановлювати вимоги до обсягу зовнішніх накопичувачів. Будь ласка, перевірте сумісність перед покупкою.
ESD265C постачається з файловою системою exFAT. Однак деякі мобільні пристрої можуть працювати лише із системою FAT32. Будь ласка, відформатуйте ESD265C у файлову систему FAT32 перед використанням.

Кабелі Type-A і Type-C у комплекті
ESD265C постачається з кабелями: USB Type-C і USB Type-C на Type-A, що дає змогу під'єднувати накопичувач до настільних комп'ютерів і ноутбуків, оснащених інтерфейсами USB Type-C або USB 3.2.

Потужний захист, просунута безпека
Пристрої зберігання даних Transcend оснащені ексклюзивними функціями блокування і захисту диска, які працюють у системах Windows і Android. За допомогою програмного забезпечення Transcend Elite ви можете захистити свої дані надійним паролем, що відповідає високим стандартам інформаційної безпеки.

Програмне забезпечення Transcend Elite
Transcend Elite - це розширений пакет програмного забезпечення для управління даними, сумісний з Mac OS, Windows OS і Android. Доступно як у вигляді настільного, так і мобільного застосунку, завантажте безкоштовно з офіційного веб-сайту Transcend або з магазину Google Play. Transcend Elite пропонує такі функції, як резервне копіювання і відновлення, шифрування даних, хмарне резервне копіювання та функції блокування диска.  

Тип накопичувача

Зовнішній

Обсяг пам'яті

500 ГБ

Особливості пам'яті

3D

Nand

Швидкість читання, Мб / сек

1050

Швидкість запису, Мб / сек

950

Інтерфейс

Type-C

Форм-фактор

Portable

Розміри, мм

33.6 х 81.4 х 7.5

Вага, г

31