Код: 6906888 SSD накопичувач Transcend ESD310S 2TB, USB Type C/A Silver

  • Артикул: TS2TESD310S
  • Об'єм: 2 ТБ
  • Інтерфейс: USB Type-A/USB Type-C
  • Форм-фактор: Portable

Гарантія: 2 роки

ESD310 Зовнішній SSD
ESD310S - це найменший портативний твердотільний накопичувач Transcend, який забезпечує блискавичну швидкість передавання даних 10 Гбіт/с і місткий накопичувач місткістю до 2 ТБ, що дає змогу передавати величезну кількість файлів за мить. Завдяки наявності роз'ємів USB Type-A і Type-C в одному накопичувачі ESD310S є зручним і ефективним варіантом зовнішнього сховища, який ви точно не захочете упустити!

Блискавична швидкість передавання даних
Портативний твердотільний накопичувач ESD310S вирізняється наявністю надшвидкого інтерфейсу USB 10 Гбіт/с і передовою технологією SLC-кешування, що забезпечує неймовірну швидкість передавання даних до 1050/950 МБ/с (Читання/Запис). Маючи таку продуктивність у форм-факторі мінітвердотільної флешки, цей "малюк" дає змогу без проблем передавати величезні файли на великій швидкості, які завжди будуть у вас під рукою! ESD310S також зворотно сумісний з USB 2.0 і 3.0, що робить його доступним і простим у використанні.

Два роз'єми, нескінченні можливості
ESD310S укомплектований двома роз'ємами USB Type-A і Type-C і ця "2-в-1" конструкція дає змогу легко передавати файли між усіма вашими пристроями. Просто під'єднайте та насолоджуйтеся швидким передаванням файлів без затримок!

Висока продуктивність у вас під рукою
ESD310S забезпечує ємність сховища до 2 ТБ. Відео у форматі 4K, музичні файли чи світлини з високою роздільною здатністю, ви можете брати ESD310S із собою, куди б ви не поїхали, і все це буде у вас у кишені.

Сумісність без меж
ESD310S можна використовувати з різними пристроями й операційними системами, включно з Windows, macOS і Android. Він забезпечує надшвидку швидкість передачі даних і збільшення ємності для ПК, ноутбуків, планшетів, смартфонів і навіть ігрових консолей. Неймовірна універсальність робить його зручним і ефективним варіантом для тих, хто хоче розширити свій простір для зберігання.

Відповідаєте вашому стилю
ESD310S від Transcend доступний у трьох кольорах: космічний чорний, сріблястий металік і ніжно-рожевий! Покращіть свій особистий стиль уже сьогодні!

Створений на століття, покликаний вразити
Міцний алюмінієвий корпус збереже ваші дані цілими та неушкодженими, куди б ви не вирушили. Вбудована функція виправлення помилок (ECC) забезпечує чудову стабільність зберігання даних. Чорний портативний твердотільний накопичувач, що притягує увагу, додасть нотку сучасності будь-якій технічно підкованій людині.

Винятковий захист, підвищена безпека
Пристрої зберігання даних Transcend оснащені ексклюзивними функціями безпеки, які працюють як у системах Windows, так і в Android. За допомогою програмного забезпечення Transcend Elite ви можете повністю захистити свій диск і важливі файли всередині паролем, що забезпечить вам душевний спокій.

Спеціалізоване програмне забезпечення

Програмне забезпечення Transcend Elite для управління даними, яке можна безплатно завантажити з офіційного сайту Transcend, сумісне як з Windows, так і з macOS. Transcend Elite підтримує резервне копіювання і відновлення, шифрування даних і функції хмарного резервного копіювання, допомагаючи вам зберігати важливі файли організованими, захищеними й актуальними!  

Тип накопичувача

Зовнішній

Обсяг пам'яті

2 ТБ

Тип пам`яті NAND

TLC

Особливості пам'яті

3D

Nand

Швидкість читання, Мб / сек

1050

Швидкість запису, Мб / сек

950

Інтерфейс

Type-А

Type-C

Форм-фактор

Portable

Розміри, мм

71.3 х 20 х 7.8

Вага, г

11