Код: 6312530 Вакуумний пакувальник Gorenje VS 120 E (VS2660)

  • Артикул: 562496
  • Тип: Вакуумний пакувальник
  • Тип продукту: Сухий/Вологий
  • Потужність: 120 Вт

Гарантія: 2 роки

Збереження свіжості простим способом
Відмінний спосіб зберігання продуктів
Прилад для вакуумного пакування Gorenje - це чудовий і красивий кухонний помічник, яким ще й дуже простий в експлуатації. Він допомагає зручно та ефективно зберігати будь-які продукти: від готових страв до м'яса та риби, які за такого способу упаковки не виділяють запаху.

Компактні розміри
Сучасні вакуумні пакувальники не такі громіздкі, як були раніше. Вакууматори Gorenje відрізняються компактними розмірами та привабливим дизайном і не займають багато місця на кухонному столі. До того ж вам не доведеться турбуватися через електрошнур, що заплутався, адже пакувальники оснащені зручним відсіком для його зберігання.

Суха та волога упаковка
Пристрій дозволяє упаковувати сухі та вологі продукти. Це дуже зручно для вакуумування продуктів у маринаді з подальшим приготуванням методом сувид.

Просто запакувати або запакувати без повітря
Тепер ви можете забезпечити довгий термін зберігання продуктів лише одним натисканням на кнопку. Покладіть продукти у вакуумний пакет і натисніть кнопку звичайного запаювання або вакуумного запаювання. При останньому варіанті пристрій витягне повітря з пакета. Індикатор покаже, що процес запаювання та вакуумування завершено. Таким чином пакет герметично запечатаний, а продукти в ньому захищені від впливу навколишнього середовища. 

Тип керування

Кнопкове

Особливості

Потужність: 120 Вт

Продуктивність насоса: 12 л/хв

Макс. потужність вакуумування: 0.8 бар

Довжина поверхні зварювання: 30 см

Довжина шнура: 1 м

Прогумовані ніжки

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Розміри, см

36.5 х 7.5 х 14

Вага, кг

1.5

Колір

Чорний, сріблястий