20 листопад 2020

У продажу з'явилися нові холодильники Samsung

На складі Юг-Контракту з'явилися нові холодильники Samsung із серії RB7300T, що відрізняються підтримкою SpaceMax, Optimal Fresh +, Humidity Fresh + і цілої низки інших сучасних технологій. 

Нова серія холодильників включає в себе моделі Samsung RB36T674FB1, Samsung RB36T674FEL и Samsung RB36T674FSA. Новинки мають стильний і ергономічний дизайн, підвищену енергоефективність, а також підтримують новітні технології збереження свіжості продуктів.

Технологія SpaceMax дозволила зменшити товщину стінок холодильника без збільшення зовнішніх розмірів і зниження енергоефективності, водночас внутрішній простір збільшився до 385 літрів. В такому холодильнику поміщається помітно більше продуктів за умови збереження стандартних розмірів корпусу.

Підтримувати свіжість м'яса і риби вдвічі довше без заморожування дозволяє технологія Optimal Fresh +. Вона являє собою особливе температурне зонування ящика для зберігання. З лівого боку ящику створюється більш прохолодна зона, яка ідеально підходить для збереження природного смаку й вологості м'яса і риби. Точне регулювання вологості створює ідеальні умови для зберігання різних фруктів і овочів завдяки технології Humidity Fresh +.

Функція швидкого охолодження Power Cool створює потоки холодного повітря, що максимально швидко охолоджують продукти або улюблені напої. Функція Power Freeze подає в морозильну камеру потужний потік холодного повітря, що дозволяє гранично швидко заморозити продукти і прискорює процес створення льоду.

Особлива поличка-трансформер може зсуватися наполовину або навіть більше, створюючи місце для зберігання високих пляшок і контейнерів, а також для розміщення великих предметів, як-от багатоярусний торт.

Крім того, нові холодильники Samsung із серії RB7300T оснащуються поличками із загартованого скла, мають режим автоматичного розморожування, сигнал відкритих дверей, режим відпустки та дозволяють з легкістю перевісити двері на будь-який бік. Підтвердженням високої якості й надійності новинок є 3-річна гарантія від виробника.