14 червень 2023

Бренд ERGO долучився до масштабного виставкового проєкту в Українському Домі

Бренд ERGO, в Україні ексклюзивно представлений Юг-Контрактом, став партнером масштабної виставки сучасних митців в Українському Домі.

Сьогодні в Україні на тлі війни відбуваються унікальні процеси, що відображають прагнення відрефлексувати нинішні події та поділитися пережитим досвідом зі світом. Ось чому зараз ми спостерігаємо появу великої кількості творів мистецтва, які фіксують важливі історичні моменти для майбутнього України.

Так Український музей сучасного мистецтва, сформувавшись після 24 лютого 2022 року, почав збирати прояви сучасних митців в онлайн-просторі та компонувати їх у своєрідний архів, а згодом представив свій проєкт «Ти як?» у стінах Українського Дому за підтримки Міністерства культури та Першої леді України.

Бренд ERGO долучився до проведення цієї масштабної виставки, яка включає понад 500 робіт від більш ніж 100 українських художників і художниць, і передав для організації проєкту найновіші телевізори та аудіотехніку, необхідні для якісної та глибокої комунікації з аудиторією.

Проєкт «Ти як? Виставка і дискусія» – це спроба відповісти на злободенне запитання, що супроводжує нас із 24 лютого 2022 року, та показати результати спостереження за мистецьким процесом під час війни.

Виставка триватиме до 25 червня включно.