21 лютий 2024

Новинка: фотопастки Technaxx

В асортименті Юг-Контракту з’явилися фотопастки для спостереження за тваринами від провідного німецького виробника Technaxx.

Компанія Technaxx – це німецький виробник високотехнологічного обладнання зі штаб-квартирою в місті Шенек, розташованому в центральній частині країни. З 2002 року Technaxx розробляє та випускає прилади для сонячної енергетики, а також мультимедіа-електроніку та пристрої безпеки. Фотопастки від ТМ TECHNAXX ідеально підійдуть для тих, хто цікавиться або професійно займається вивченням дикої природи, адже вони оснащені високоякісною оптикою та детекторами руху з регульованою чутливістю, що відкривають доступ для детального спостереження за навколишнім середовищем.

Камери спостереження за природою від TECHNAXX оснащуються потужною оптикою, сучасними цифровими сенсорами зображення та високочутливими мікрофонами, забезпечуючи відмінну якість фото, відео та звуку. Камуфляжне забарвлення дозволяє приховано розміщувати фотопастки й не відлякувати тварин, а чутливі детектори руху дають можливість камерам вмикатися лише тоді, коли треба, не витрачаючи ресурс дарма. Режим роботи в інфрачервоному режимі дозволяє здійснювати якісну зйомку вночі, а можливість підключення камери до мобільної мережі 4G та безкоштовного застосунку Security Premium робить можливим віддалене керування з усіх куточків світу. Деякі моделі камер можна також під’єднувати до живлення через сонячні панелі.

З асортиментом та детальними характеристиками камер TECHNAXX можна ознайомитися в каталозі.