22 лютий 2024

Ексклюзив: ігрові фігурки від німецького бренду Schleich

Юг-Контракт став ексклюзивним дистриб'ютором в Україні іграшок німецького виробника Schleich, виготовлених за найвищими стандартами якості.

Всесвітньо відомий німецький підхід до якості знайшов своє відображення і у виробництві іграшок. Компанія Schleich заснована майже 90 років тому в районі Східний Альб неподалік Штутгарту. Бренд приділяє максимальну увагу якості своєї продукції, яка проявляється у відборі екологічно чистих та безпечних матеріалів та суворому дотриманні всіх технологічних процесів, що так важливо у виробництві дитячих товарів. Крім цього, компанія Schleich відома своїми акціями на підтримку дикої природи, партнерством з організацією WWF та спонсорством Берлінського зоопарку та інших подібних установ.

Головним виробом ТМ Schleich є різноманітні ігрові фігурки, які й зробили цей бренд всесвітньо відомим. Асортимент фігурок починається з коней, свійських та диких тварин та закінчується динозаврами і фантастичними істотами. Також асортимент включає різноманітні аксесуари для створення унікальних ігрових сценаріїв.

За допомогою ігрових наборів Schleich дітлахи можуть створити власну стайню або ферму, зоопарк чи навіть парк Юрського періоду, а також познайомитися з тваринним світом різних куточків планети та навіть минулих історичних періодів Землі. Відмінна деталізація іграшок та їхня неймовірна реалістичність перетворюють ці вироби на справжній навчальний матеріал, який допомагає дітям пізнавати світ та розвиватись.

Для своїх клієнтів Юг-Контракт обирає лише товари найвищої якості, і саме такою продукцією є ексклюзивні іграшки для дітей від німецького бренду Schleich, з детальним асортиментом яких можна познайомитися в каталозі.