05 березень 2024

ТМ Longevita отримала нагороду "Вибір Країни"

В рейтингу кращих товарів та послуг України за 2023-й рік ТМ Longevita, ексклюзивним дистриб’ютором якої є Юг-Контракт, стала переможцем в номінації «Бренд глюкометрів року 2023».

Номінація «Бренд глюкометрів року 2023» визначає провідних учасників галузі та називає найкращу торгову марку, яка досягла значних результатів на ринку глюкометрії України.

Ця номінація є важливим визнанням високої якості продукції, технологічних досягнень та роботи задля споживачів.

Переможець номінації визначається за рейтингом, що складається із суми балів за п’ятьма ключовими показниками:

  • Ступінь відповідності вимогам та очікуванням клієнтів;
  • Поширеність бренду;
  • Асортимент та цінова політика;
  • Зручність користування;
  • Відкритість до споживачів.

Крім високих балів, які отримала ТМ Longevita за цими показниками, було відзначено і той факт, що у 2023 році серія Longevita Family увійшла до державної програми медичних гарантій «Доступні ліки» та посіла перше місце за кількістю реалізованих тест-смужок.

ТМ Longevita отримала цю почесну нагороду завдяки найвищим стандартам якості та точності, високій надійності та зручності в експлуатації, а також найкращому співвідношенню ціна/якість.

Номінація «Бренд глюкометрів року 2023» свідчить про те, що продукція Longevita визнана та має високу довіру як з боку експертів, так і у споживачів, презентуючи сучасні практики у галузі, що прагне підтримувати здоров’я та покращувати якість життя людей з цукровим діабетом.