18 березень 2024

Новий тренд: аерогрилі в асортименті Юг-Контракту

У відповідь на зростаючу популярність аерогрилів Юг-Контракт розширює пропозицію цього типу малої побутової техніки, пропонуючи сучасні моделі від брендів Ariete, Philips, Tefal, Russell Hobbs, Sencor та інших виробників.

Аерогриль, який часто ще називають мультипіччю, являє собою кухонний пристрій для приготування їжі за допомогою потоків гарячого повітря. Спрощено цей пристрій можна уявити як потужний фен в корпусі мультиварки. Така конструкція є досить простою та надійною, пропонуючи натомість досить широкі функціональні можливості на кухні. Зокрема, це запікання різноманітних страв взагалі без олії або з мінімальною її кількістю із збереженням апетитного вигляду й хрусткої скоринки.

Такі можливості привертають увагу поціновувачів здорового харчування, що як ніколи популярне й актуальне в наші дні. Смачні й поживні страви з м’яса, риби, тіста й овочів можна приготувати на аерогрилі швидко, просто й із користю для здоров’я. Саме тому провідні виробники техніки для кухні освоїли випуск моделей таких мультипічок, а Юг-Контракт постійно розширює асортимент аерогрилів та пропонує своїм клієнтам звернути увагу на цей перспективний товар.

З детальним асортиментом та технічними характеристками окремих моделей аерогрилів можна ознайомитися в каталозі.