Код: 6579498 Акумуляторний пилосос Hoover HF522NPW 011

  • Артикул: 39400927
  • Тип: Акумуляторний
  • Тип прибирання: Сухе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 0.45 л

Гарантія: 12 місяців

Абсолютна легкість прибирання
Акумуляторний пилосос Hoover H-FREE 500 стане вашим надійним помічником у боротьбі за чистоту вдома. Легкий і неймовірно компактний він дозволить без проблем прибирати підлоги навіть під меблями. А завдяки технології Wi-Fi ви зможете контролювати стан і продуктивність пилососа прямо на екрані свого смартфона.

Неймовірна ергономічність
Пилосос можна зберігати в абсолютно будь-якому місці, так як його розміри в складеному вигляді складають усього 69 см. Переконайтеся самі, наскільки він практичний і зручний у повсякденній експлуатації.

Чудові результати
Оцініть чудову якість прибирання будь-яких поверхонь вдома з безщітковим двигуном H-Lab. Забезпечуючи безпрецедентну для ручних пилососів потужність всмоктування, він легко збере пил, велике сміття і шерсть домашніх тварин.

Hoover Wizard
Встановіть на своєму смартфоні фірмовий додаток Hoover Wizard, щоб отримувати детальну інформацію про прибирання і стан пилососа. Тепер ви зможете дізнатися, скільки часу витратили на прибирання, рівень заряду акумулятора та навіть кількість спалених калорій. Також у додатку є рекомендації з використання аксесуарів для очищення різних поверхонь.

Висока автономність
Новий Hoover H-FREE 500 тепер заряджений на максимум. Оснащений потужним літієвим акумулятором H-Lab, пилосос забезпечить до 40 хвилин прибирання в автоматичному режимі та до 35 хвилин очищення моторизованою насадкою. Тепер одного заряду вистачить, щоб прибрати всі підлоги в будинку.

Простота використання
Прибирайте будь-які поверхні в будинку, включаючи полиці або торшери. Легкий акумуляторний пилосос важить усього 2.2 кг, що забезпечує максимальну зручність очищення найбільш важкодоступних місць.

Зручна зарядка
Знімний акумулятор Hoover H-FREE 500 можна заряджати в зручному для вас місці. Більше немає необхідності тримати пилосос поруч з розеткою.

Наочна індикація
Контролювати рівень заряду акумулятора та потужність всмоктування дозволять спеціальні LED-індикатори на корпусі пилососа.

Ніяких проблем з очищенням
Щітку Hoover H-FREE 500 можна швидко та легко від'єднати без особливих зусиль. Це спрощує видалення волосся, що заплуталося, і допомагає підтримувати пилосос у відмінному стані.

LED-підсвітка
З вбудованою LED-підсвіткою ви помітите навіть дрібний пил під меблями. Це дозволить ретельніше прибирати підлоги, ефективно збираючи всю шерсть, волосся і крихти у важкодоступних зонах. 

Тип

Акумуляторний

Тип прибирання

Сухе

Тип фільтра

Мікрофільтр

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

0,45

Регулювання потужності

На ручці

Основні насадки

Пол-килим

Додаткові насадки

Насадка для видалення шерсті тварин, насадка 2 в 1 для щілин і пилу, ролик для паркета

Знімний ручний пилосос

Так

Парковка

Вертикальна

Горизонтальна

Живлення

Від акумулятора

Акумулятор

Li-Ion

Час роботи, хв

40

Час зарядки, хв

360

Особливості

Технологія Single Cyclone

Wi-Fi під'єднання до мобільного додатку Hoover Wizard

Тихий режим

Фізичні параметри
Розміри, см

107.9 x 25.2 x 19.5

Вага, кг

2.2

Колір

Чорний, зелений