Новини

18 березень 2024

Новий тренд: аерогрилі в асортименті Юг-Контракту

У відповідь на зростаючу популярність аерогрилів Юг-Контракт розширює пропозицію цього типу малої побутової техніки, пропонуючи сучасні моделі від брендів Ariete, Philips, Tefal, Russell Hobbs, Sencor та інших виробників.

Детальніше...
13 березень 2024

З турботою про довкілля: нова колекція від бренду Case Logic

На складі Юг-Контракту з'явилися товари з нової колекції сумок, рюкзаків та чохлів Case Logic Invigo Eco, виготовлених з переробленого пластику.

Детальніше...
11 березень 2024

ТV ERGO: досягнення на ринку України в 2023 році

Бренд ERGO, продукцію якого в Україні ексклюзивно представляє Юг-Контракт, відзначився низкою першокласних результатів у категорії телевізорів у 2023 році.

Детальніше...
08 березень 2024

Акція від Electrolux: витяжка у подарунок

Компанія Electrolux проводить всеукраїнську акцію, яка дає можливість кожному покупцеві комплекту вбудованої техніки Electrolux отримати в подарунок витяжку.

Детальніше...
05 березень 2024

ТМ Longevita отримала нагороду "Вибір Країни"

В рейтингу кращих товарів та послуг України за 2023-й рік ТМ Longevita, ексклюзивним дистриб'ютором якої є Юг-Контракт, стала переможцем в номінації "Бренд глюкометрів року".

Детальніше...
26 лютий 2024

Нова гарнітура Anker Soundсore H30i: слухати музику можна безперервно

Юг-Контракт розпочав продаж нових бездротових накладних навушників Anker Soundсore H30i, з якими улюблену музику можна слухати безперервно та з максимальним комфортом. Вони вирішують потреби в аудіопрослуховуванні, відкриваючи новий світ звукових вражень.

Детальніше...
23 лютий 2024

Вбудована техніка HISENSE вже на складі Юг-Контракту

Асортимент великої побутової техніки в портфелі Юг-Контракту поповнився стильними та технологічними моделями від бренду HISENSE.

Детальніше...
22 лютий 2024

Ексклюзив: ігрові фігурки від німецького бренду Schleich

Юг-Контракт став ексклюзивним дистриб'ютором в Україні іграшок німецького виробника Schleich, виготовлених за найвищими стандартами якості.

Детальніше...
21 лютий 2024

Новинка: фотопастки Technaxx

В асортименті Юг-Контракту з'явилися фотопастки для спостереження за тваринами від провідного німецького виробника Technaxx.

Детальніше...
21 лютий 2024

Поповнення асортименту: пральні, сушильні машини та холодильники Haier

Юг-Контракт розширює пропозицію в сегменті великої побутової техніки цілою низкою моделей пральних, сушильних машин та холодильників від бренду Haier.

Детальніше...
1 2 3 4 ... 747