06 червень 2024

Акція від Electrolux: мультипіч або акумуляторний пилосос в подарунок

ТМ Electrolux оголосила всеукраїнську акцію, за умовами якої покупці великої побутової техніки від знаменитого шведського бренду в залежності від суми в чеку мають можливість отримати мультипіч або акумуляторний пилосос.

 

Учасником акції може стати кожен українець, який з 22.05.2024 до 22.07.2024 включно купить техніку та аксесуари Electrolux на суму від 20 000 грн до 29 999 грн одним чеком та гарантовано отримає в подарунок мультипіч Electrolux. Якщо ж сума покупки перевищить 30 000 грн одним чеком, подарунком стане акумуляторний пилосос Electrolux.

Для участі в акції споживачу необхідно зареєструватись на офіційному сайті Electrolux за 14 днів з дати купівлі акційних товарів, вказавши всю необхідну інформацію. Після підтвердження наданої інформації вручення подарунка може відбутися або на касі, де була придбана акційна продукція, або ж подарунок відправляється кур’єрською службою на зазначену покупцем адресу. Подарунок доставляється споживачу протягом 20 робочих днів з моменту перевірки реєстраційних даних.

Детальніше про умови акції, а також про перелік акційних товарів можна дізнатися на офіційному сайті компанії Electrolux за посиланням.