06 червень 2024

Вже в продажу: нові моделі TWS-гарнітур Technics

В асортименті Юг-Контракту з’явилися три нові моделі бездротових навушників від японського бренду Technics, що відомий у всьому світі як виробник аудіотехніки найвищої якості.

 

Юг-Контракт пропонує до уваги українських аудіофілів три новинки: бездротові гарнітури Technics EAH-AZ80, Technics EAH-AZ60M2 та Technics EAH-AZ40M2. Ці моделі вже традиційно характеризуються кришталево чистим звучанням, підтримкою фірмових технологій активного шумозаглушення, інтелектуальними функціями керування, акумуляторами великої ємності та цілою низкою інших переваг. Зокрема, кожна з новинок забезпечує зручне й стабільне підключення до джерела звуку завдяки підтримці новітнього протоколу Bluetooth 5.3, за допомогою якого можна приєднатися одразу до трьох пристроїв з плавним перемиканням між ними. Технологія кодування бездротової передачі LDAC створює можливість трансляції звуку високої роздільної здатності без втрат і спотворень. Функція використання лише одного навушника дає змогу підзаряджати інший або просто лишати друге вухо вільним. Сумісність із застосунком Technics Audio Connect відкриває можливості для простого налаштування, перевірки рівня заряду батареї, вибору режимів еквалайзера, налаштування рівнів шумозаглушення та налаштування сенсорних датчиків керування. Захист рівня IPX4 дозволяє не боятися дощу або поту під час активних тренувань. Крім цих спільних рис, новинки мають також низку відмінностей як за зовнішніми ознаками, так і за технологічними особливостями.

Technics EAH-AZ80 – це топові бездротові навушники з великими 10-міліметровими динаміками з алюмінію, які разом із унікальною акустичною камерою, гармонізатором та кодуванням LDAC гарантують об’ємне звучання з потужними басами, широкими середніми й чистими високими частотами. Технологія JustMyVoice з 8 мікрофонами зовнішнього та внутрішнього спрямування ефективно відокремлює голос від фонового шуму та разом із подвійним гібридним шумозаглушенням робить дзвінки максимально простими й комфортними. Серед переваг цієї моделі також підтримка бездротового заряджання Qi, акумулятор великої ємності та вишуканий дизайн із природною посадкою у вушній раковині. Новинка доступна у чорному та сріблястому варіантах кольору.

Гарнітура Technics EAH-AZ60M2 являє собою компактні навушники з внутрішньоканальною конструкцією, оснащені 8-міліметровим драйверами та спеціальною акустичною структурою корпусу. Три варіанти дизайну в чорному, сріблястому та синьому кольорах дають змогу підібрати зовнішній вигляд навушників під свій стиль. Максимально насичене й наповнене об’ємом звучання забезпечується наявністю гармонайзера та особливою конструкцією акустичної камери, а високотехнологічні 8-мм динаміки видають звук Hi-Fi-рівня. За якість роботи в режимі гарнітури відповідає технологія JustMyVoice, що полягає у подвійному гібридному активному шумозаглушенні з використанням 8 мікрофонів внутрішнього та зовнішнього спрямування, а також аналогової та цифрової обробки звуку. Акумулятор великої ємності забезпечує до 7 годин відтворення музики з увімкненим ANC, а підтримка бездротового заряджання кейса додає комфорту в користуванні гарнітурою.

Technics EAH-AZ40M2GK – це напрочуд легкі, компактні, стильні й функціональні внутрішньоканальні навушники, що виробляються одразу в трьох варіантах кольору: чорному, сріблястому й рожево-золотому. Новинка гарантує чистий насичений звук завдяки унікальній акустичній камері, гармонайзеру та високоякісним 6-мм випромінювачам. Відмінна якість дзвінків є результатом технології формування променю для чіткого захоплення та точної передачі голосу під час розмови, а також завдяки дії інтелектуальної системи шумозаглушення. Попри компактні розміри, новинка забезпечує до 5,5 годин відтворення звуку з увімкненим шумозаглушенням.

З повним асортиментом та детальними технічними характеристиками навушників від бренду Technics можна познайомитися в каталозі.