11 липень 2024

Новий ігровий монітор від Samsung вже в продажу

На складі Юг-Контракту з’явився новий 27-дюймовий OLED-дисплей Samsung Odyssey Gaming G60SD, орієнтований на геймерську аудиторію.

Новинка являє собою дисплей з роздільною здатністю QHD (2560x1440 точок), побудований на основі надсучасної OLED-матриці від Samsung, яка забезпечує максимально насичені та соковиті кольори з високим рівнем контрастності та яскравості. За безпеку самої матриці відповідає інноваційна технологія Samsung OLED Safeguard+, що автоматично охолоджує панель та запобігає її вигоранню, подовжуючи термін служби монітора. Технологія OLED Glare Free значно зменшує відблиски від зовнішніх джерел світла, тож ніщо не відволікатиме від ігрового процесу або перегляду цікавого контенту.

Геймерам особливо важливим буде швидкість роботи даного дисплея, зокрема частота оновлення 360 Гц і час відгуку 0,03 мс (GtG), а також високошвидкісні інтерфейси HDMI 2.1 та DisplayPort. Технологія AMD FreeSync Premium Pro з підтримкою змінної частоти оновлення (VRR) забезпечує синхронізацію графічного процесора та монітора, щоб уникнути переривань, затримок на екрані та розривів зображення. Все це сприяє максимально ефективному геймінгу, де кожна мілісекунда буває на вагу золота.

Крім відмінних технічних характеристик, модель Samsung Odyssey Gaming G60SD вирізняється також напрочуд стильним та привабливим дизайном. Надтонкий корпус кольору матової нержавіючої сталі в поєднанні з амбієнтним підсвічуванням робить цей дисплей справжньою прикрасою інтер’єру, а ергономічна система кріплення допоможе проводити за монітором багато годин поспіль без втоми.

Ознайомитися з детальними технічними характеристиками новинки можна в каталозі за посиланням.