Код: 6544539 Акумуляторний пилосос Laretti LR-VC8111

  • Артикул: LR-VC8111
  • Тип: Акумуляторний
  • Тип прибирання: Сухе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 0.8 л

Гарантія: 3 роки

Бездротовий пилосос
Laretti LR-VC8111 - бездротової вертикальний пилосос від італійського виробника компанії Laretti. Пилосос функціонує без шнура живлення до мережі, відповідно, їм просто маніпулювати, усувати забруднення у важкодоступних місцях і переносити по всьому приміщенню. Пилосос функціонує на літієвому акумуляторі живлення - 2,2 мА при напрузі 220 В. Потужність пристрою становить 120 Вт.

Технологія пилозбірника
В основу роботи пилососа Laretti LR-VC8111 покладено циклонний тип пилозбірника. Його особливість полягає в поглинанні бруду та пилу за допомогою відцентрової сили, яка розподіляє сміття рівномірно по стінках пилозбірної чаші. Таким чином, сміття не повертається назад від шланга в приміщення, а прибирання виконується якісно і ефективно. Ємність пилозбірника становить 0,8 літра.

Автономна робота
Laretti LR-VC8111 - пилосос, який працює на батареї, час від часу його доведеться заряджати за допомогою базової зарядної станції, яка йде в комплекті. Час автономної роботи пилозбірника становить 20 хвилин у звичайному режимі і 30 хвилин в економному режимі. Час повного заряду батареї - 4 години. Пристрій оснащений світлодіодним індикатором акумулятора, цей датчик підкаже, коли пилосос потребує зарядки.

Комплектація і додаткові можливості
Купити Laretti LR-VC8111 можна за доступною ціною і переконається в прекрасному співвідношенні ціни і якості. Пилосос оснащений HEPA-фільтром тонкого очищення, а також кронштейном для кріплення на стіну з вмонтованим зарядним пристроєм. У комплекті поставки включені наступні насадки - щітка для підлоги, щітка для щілин, щітка для килимів. 

Тип

Акумуляторний

Тип прибирання

Сухе

Тип фільтра

HEPA

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

0,8

Регулювання потужності

На ручці

Основні насадки

Пол-килим

Щільова

Для м'яких меблів

Знімний ручний пилосос

Так

Парковка

Вертикальна

Живлення

Від мережі

Акумулятор

Літієвий 22,2V 2200 mAh

Час роботи, хв

20

Час зарядки, хв

240

Особливості

Час роботи: 20 хв (звичайний режим); 30 хв (економний режим)

Світлодіодний індикатор акумулятора

Фізичні параметри
Колір

Чорний з червоним