Код: 6572593 Акумуляторний пилосос Philips XC8149/01

  • Артикул: XC8149/01
  • Тип: Акумуляторний
  • Тип прибирання: Сухе/Вологе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 0.6 л

Гарантія: 2 роки

Сухе та вологе прибирання пилу, бруду та плям одночасно
Підлоги стають абсолютно чистими лише після того, як за сухим прибиранням піде миття підлоги. Це вимагає зусиль і часу, а також цілого ряду інструментів. Але що, якби ви могли виконувати обидва види прибирання одночасно за допомогою зручного та бездротового пристрою? Унікальна насадка Aqua виконує сухе та вологе прибирання, усуваючи пил, бруд і плями одночасно.

Додайте миючий засіб, щоб видалити до 99% бактерій*
Ви навіть можете додати в резервуар для води улюблений миючий засіб, щоб видалити до 99% бактерій.

Покриття Always Clean захищає тканину від поширення бактерій*
Нове покриття Always Clean захищає тканину від поширення бактерій після сеансу прибирання! Так вам буде простіше доглядати за дисками.

Найтриваліша робота в режимі "Турбо"; більше 125 м² за один заряд
Якщо ви хочете досягати максимальних результатів, ви будете завжди використовувати систему очищення в режимі MAX. При використанні бездротового пилососа це не завжди можливо, оскільки в режимі "Турбо" швидке розрядження акумулятора. Але як щодо такого - ваш бездротовий пилосос тримає заряд стільки часу, що вистачить пропилососити весь будинок? Найтриваліша робота в режимі MAX* серед усіх бездротових пилососів, яка досягається завдяки новому поколінню літій-іонних акумуляторів, дозволить прибрати до 125 м² без підзарядки акумулятора.

Літій-іонний акумулятор працює до 80 хвилин без підзарядки
Різні потреби вимагають різних рішень. Наші довговічні літій-іонні акумулятори 25,2 В забезпечать до 80 хвилин прибирання в екорежимі, 35 хвилин у стандартному режимі та 28 хвилин у режимі "Турбо" без потреби в заряджанні.

Насадка з функцією всмоктування 360° збирає до 99,7% пилу та бруду*
При прибиранні завжди хочеться бути впевненими, що весь бруд на підлозі збирається з першого разу, адже нікому не хочеться водити насадкою пилососа в одному місці по кілька разів. Універсальна насадка з функцією всмоктування 360° збирає до 99,7% пилу та бруду кожним рухом, ефективно очищаючи підлогове покриття! Завдяки технології всмоктування 360° вона збирає більше пилу та бруду з усіх боків від насадки, забезпечуючи ефективне прибирання.

Насадка з функцією всмоктування 360° і LED-підсвіткою дозволяє помічати непомітний пил
Що, якщо ми скажемо вам, що на вашій підлозі залишається непомітний пил і бруд? Більшу частину бруду на підлозі не побачити неозброєним оком. Тепер пил, шерсть, волосся і крихти легко помітити та прибрати завдяки LED-підсвічуванню в насадці. Підсвічування дозволяє побачити непомітний пил і бруд і допоможе домогтися гідних результатів прибирання.

PowerCyclone 10 підтримує стабільно високу продуктивність
Philips PowerCyclone 10 - це наша новітня безмішкова технологія, яка тепер доступна і в бездротовому пилососі. PowerCyclone 10 забезпечить стабільно потужне всмоктування і на 30% вищу продуктивність.

Цифровий двигун PowerBlade з простим керуванням через інтелектуальний дисплей
Цифровий двигун PowerBlade створює потужний повітряний потік, у результаті чого насадка збирає більше пилу та бруду з усіх боків. Завдяки інтелектуальному цифровому дисплею ви можете завжди управляти двигуном і налаштовувати його швидкість під свої потреби! На дисплеї також своєчасно відобразиться сповіщення про необхідність очищення фільтру. Індикатор очищення допоможе не забувати про обслуговування продукту та підтримувати його максимальну продуктивність.

Вбудована щілинна насадка та щітка, а також додаткові аксесуари
Для різних поверхонь потрібні різні насадки й аксесуари. У бездротових пилососах Philips аксесуари дуже просто використовувати, адже вони легко кріпляться до клацання за допомогою фіксатора, як вбудована в ручку щілинна насадка або вбудована в трубку щітка. Власники тварин можуть встановити на прилад мінінасадку "Турбо" для видалення шерсті, а довга насадка для щілин допоможе користувачам прибирати у важкодоступних місцях.

Повне прибирання навіть під низькими меблями
Пристрої серії Philips Cordless Vacuum 8000 універсальні та прості в управлінні навіть у важкодоступних і вузьких місцях. Пилозбірник розташований угорі корпусу, так що вони можуть проникати під низьким меблям під дуже гострим кутом до підлоги. 

Тип

Акумуляторний

Тип прибирання

Сухе

Вологе

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

0,6

Основні насадки

Турбощітка

Щільова

Щіточка

Додаткові насадки

Насадка з мікрофібри, насадка Aqua, насадка з функцією всмоктування 360°

Знімний ручний пилосос

Так

Парковка

Вертикальна

Живлення

Від акумулятора

Акумулятор

Літій-іонний акумулятор 25.2 В

Час роботи, хв

80

Час зарядки, хв

300

Особливості

3-етапна вихрева фільтрація

Рівень шуму, дБ

84

Фізичні параметри
Розміри, см

117 х 2.6 х 2.2

Вага, кг

2.73

Колір

Глибокий опал