Код: 6448259 Акумуляторний пилосос Rowenta RH7324WO

  • Артикул: 9100025326
  • Тип: Акумуляторний
  • Тип прибирання: Сухе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 0.4 л

Гарантія: 2 роки

Циклонна технологія
В основі пристрою покладено принцип циклонного всмоктування повітря і розподілу вихрових потоків таким чином, щоб відокремити сміття від повітря. Завдяки відцентровій силі частки бруду притискаються до стінок контейнера, щільно утримуючись. Контейнер пилососа дорівнює об'єму 400 мл, що дуже немало для портативної вертикальної моделі, і дозволяє здійснити 1-2 повноцінні прибирання.

Бездротовий пристрій
Дуже зручний в експлуатації пилосос Rowenta RH7324WO відноситься до типу бездротових вертикальних моделей. Їх сильна сторона - портативність. Конструкція розроблена таким чином, щоб ви могли без проблем переміщатися по житлу з пилососом, не відчуваючи труднощів у пересуванні і маневруванні приладом.

Витривалий акумулятор
Для забезпечення потужної всмоктувальної сили техніці необхідно якісне підтримання енергії. За це відповідає Li-Ion акумулятор, який дозволяє провести з одного заряду 25-хвилинне прибирання. При цьому на заповнення енергоресурсів іде всього 3 години, що дозволить вам завжди мати вдома готову до роботи техніку.

Продуктивна щітка
Ще одна перевага представленого пристрою - турбощітка. Зроблена за технологією Power Slim Vision, вона не тільки якісно прибирає сміття з будь-якої поверхні, але і висвітлює простір LED-підсвіткою, спрощуючи опрацювання важкодоступних місць і роблячи прибирання в темну пору доби не таким важким.

База для зберігання
Коли пилосос Rowenta RH7324WO відпрацював цикл і потребує підзарядки, або ж просто вимкнений, його можна розташувати на спеціально створеній для цих цілей базі. Вона кріпиться до стіни, де прилад комфортно висить до того моменту, поки знову стане вам потрібним. 

Тип

Акумуляторний

Тип прибирання

Сухе

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

0,4

Регулювання потужності

Ні

Основні насадки

Турбощітка

Додаткові насадки

Для твердих меблів

Знімний ручний пилосос

Так

Парковка

Вертикальна

Живлення

Від акумулятора

Акумулятор

Li-Ion 21.9 В

Час роботи, хв

25

Час зарядки, хв

180

Особливості

Технологія 3-в-1

Технологія циклонік

Високошвидкісна турбощітка (до 6500 об/хв)

Power Slim Vision з LED підсвічуванням для всіх типів поверхонь

Спеціальна база для фіксації пилососа на стіні

Вбудоване світлодіодне підсвічування

Рівень шуму, дБ

78

Фізичні параметри
Вага, кг

3.55

Колір

Чорний, жовтий